Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Gaziantep FK İddaa Tahmini 30.10.2023

Trendyol Süper Lig’de Pazartesi günü tek maç var. Gaziantep FK deplasmanda, Beşiktaş’a konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Beşiktaş ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Beşiktaş kazanır 1.42, beraberlik 5.36, Gaziantep FK kazanır ise 7.61 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde Beşiktaş’ın 2 farklı kazanmasına 20.00 oran verilmekte. Yüksek oranlarla kazanmak için Bets10 sitesini takip edin !

Beşiktaş’ta Eksikler Var

Beşiktaş Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray’ın konuğu oldu. Ezeli rakibi karşısında sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Beşiktaş haftayı puansız geçti. Bu yenilginin ardından Süper Lig’de 2 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu. Hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Bodo Glimt’e konuk olan Siyah Beyazlılar vasat oynadığı maçta rakibine 3-1 kaybetti ve gruptan çıkma şansını zora soktu. Taraftar ve yönetim arasındaki sorunlar gün geçtikçe büyüyor. Beşiktaş Süper Lig’de bu hafta Gaziantep FK’yı konuk edecek. Maç öncesinde Beşiktaş’ta kaleci Mert Günok kart cezalısı. Arthur Masuaku, Tayfur Bingol, Tayyip Talha Sanuç ve Daniel Amartey sakat olan isimler.

Gaziantep FK Sürpriz Peşinde

Gaziantep FK geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Marius Sumudica’nın göreve gelmesinin ardından toparlanma sinyalleri veren Kırmızı Siyahlılar 3. galibiyetini elde etti. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gaziantep FK bu hafta Vodafone Park’da Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Albian Ajeti’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Beşiktaş – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Beşiktaş – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta kaleci Mert Günok kart cezalısı. Arthur Masuaku, Tayfur Bingol, Tayyip Talha Sanuç ve Daniel Amartey sakat olan isimler. Gaziantep FK’da Albian Ajeti’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Amir Hadziahmetovic, Oxlade Chamberlain, Rachid Ghezzal, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

Gaziantep FK'nın İlk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Luka Stankovski, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

İddaa Tahmini

Beşiktaş hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde istediği sonucu alamadı. Bodo Glimt deplasmanında 3-1 kaybettiler. Oyun anlamında da rakibinin çok gerisinde kaldılar. Süper Lig’de en azından ilk 4 umutlarını sürdürmek isteyen Beşiktaş bu hafta Gaziantep FK’yı konuk edecek. Gaziantep FK ise geçen haftayı 3 puan ile geçti. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 1-0 mağlup ettiler. Vodafone Park’da Beşiktaş maçın favorisi. Taraftar desteğini de arkasına alarak Beşiktaş’ın farklı bir galibiyet almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.77

Bets10 Oranı: H1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş Vodafone Park’da kazandı. Gaziantep FK engelini 2-0 ile geçtiler ve moral buldular.