İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Villarreal İddaa Tahmini 30.10.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Granada evinde, Villarreal’i konuk edecek. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Granada ile Villarreal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Granada galibiyetine 2.95, beraberlik tercihine 3.70, Villarreal galibiyetine ise 2.32 verildiğini görüyoruz.

Granada 7 Maçtır Kazanamıyor

Granada La Liga’da haftalardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta El Sadar’da Osasuna’ya konuk olan Granada sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon geride kalan 10 haftada sadece 1 galibiyeti bulunan Paco Lopez’in öğrencileri düşme hattında yer alıyor. Sezonun ilk ve tek galibiyetini Ağustos ayında Mallorca karşısında alan Granada aylardır 3 puana hasret. Bu hafta ise Los Carmenes’de Villarreal ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Granada’da Lucas Boye ve Gerard Gumbau’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Jesus Vallejo ise sakat.

Villarreal Evinde 2 Puan Bıraktı

Villarreal adına kötü gidişat sürüyor. La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica’da konuk ettikleri Alaves karşısında kazanmaları bekleniyordu ama yine beklenene olmadı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düştükleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. 1 puanı zor kurtaran Pacheta’nın öğrencileri La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamıyor. Yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına iyice yaklaştılar. Bu hafta Granada’ya konuk olacak Villarreal’de Denis Suarez ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları devam ediyor.

Granada – Villarreal Maç Bilgileri

Granada – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Lucas Boye ve Gerard Gumbau’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Jesus Vallejo ise sakat. Villarreal’de Denis Suarez ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları devam ediyor.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Granada’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Osasuna deplasmanında da puan kaybeden Granada sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 7 maçından galibiyet çıkartamayan Granada düşme hattında bulunuyor. Villarreal’de son haftaların formsuz takımlarından biri. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Alaves ile 1-1 berabere kaldılar. Pacheta’nın ekibi son 5 maçından galibiyet çıkartamadı. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımında skor üreteceği gollü bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal uzun bir aradan sona galibiyet ile tanıştı. Granada’yı Los Carmenes’de 3-2 mağlup ettiler.