İddaa Tahminleri ve Analizleri

Salernitana Sampdoria İddaa Tahmini 31.10.2023

Salernitana evinde Sampdoria‘yı konuk edecek. İtalya Kupası 2. Tur kapsamında, 31 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadeleye, Arechi Stadı ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Salernitana galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.90, Sampdoria galibiyetine ise 4.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.53, beraberliğe 3.26, konuk ekibe ise 4.12 oran veriyor.

Salernitana Galibiyete Hasret

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Genoa deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde 10. hafta sona erdiğinde, en alt sıraya demir attı. 10 maçın tamamında puan kaybı yaşayan ev sahibi, Paulo Sousa önderliğinde ilk 8 haftadan 3 puan çıkarmayı başarırken, 2 hafta önce göreve gelen Filippo Inzaghi ile 1 puan topladı. En yakın rakibi Cagliari ile iç sahada 2-2 berabere kalan Salernitana, en yakın rakiplerinden bir diğeri Genoa karşısında ise mağlubiyetten kurtulamadı. Kalesini tam 20 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 6 kez havalandırabildi.

Sampdoria Zor Günler Geçiriyor

İtalya Serie A Ligi’ne geçtiğimiz sezon veda eden Sampdoria, yoluna İtalya Serie B Ligi’nde devam ediyor. Yeni sezonda göreve Andrea Pirlo’yu getire konuk ekip, yeni hocasıyla küme düşme potasından kurtulamadı. İlk 11 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Sampdoria, son 10 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. İtalya Serie B Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekip, ligin 3 zayıf halkasından 1’si olarak yoluna devam ediyor. Kalesini 11 maçta 16 gole kapatamayan Samdporia, rakip fileleri ise sadece 11 kez havalandırabildi. Ligde galibiyetten uzak kalan konuk ekip, İtalya Kupası’nda galibiyet arayacak. Rakibi gibi kendi liginde zor günler geçiren Sampdoria, galibiyet adına güven vermiyor.

Salernitana – Sampdoria Maç Bilgileri

Salernitana – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Guillermo Ochoa, Norbert Gyömber, Flavius Daniliuc, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Grigoris Kastanos, Boulaye Dia, Jovane Cabral.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Filip Stankovic, Simone Giordano, Fabio Depaoli, Facundo Gonzalez Molino, Ronaldo Vieira, Valerio Verre, Pajtim Kasami, Gerard Yepes Laut, Sebastiano Esposito, Fabio Borini, Daniele Ghilardi.

İddaa Tahmini

Sezona küme düşme tehlikesiyle devam eden Salernitana ve Sampdoria, rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. İki takımda galibiyetten uzak bir sezon geçiriyor. Maç kazanmakta zorlanan tarafların mücadelesinde, iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Salernitana iç sahada 4 golle kazandı. Ev sahibi Sampdoria karşısında rahat bir galibiyete imza atarken, 4 gol bulduğu mücadelede, kalesini gole kapatmayı başardı.