sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.11.2023

İddaa fikstüründe 1 Kasım Çarşamba akşamı yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Udinese – Cagliari: KGVAR, 1.70 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; 1 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan İtalya Kupası 2. Tur mücadelesinde, Udinese ile Cagliari kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı ise TRT Spor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Udinese, İtalya Kupası’nda galibiyet arayacak. İlk 9 haftayı Andrea Sottil yönetiminde 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, geçtiğimiz hafta göreve Gabriele Cioffi’y getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Monza deplasmanında veren Udinese, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden, 1 puanı zor kurtardı. Maç kazanmayı başaramayan ancak rakiplerine ise kolay galibiyet şansı vermeyen ev sahibinin, ligde çıktığı son 4 maç beraberliklerle sona erdi. Ligde karşı karşıya geldiği ve deplasmandan 1 puan aldığı Cagliari karşısına İtalya Kupası’nda çıkacak olan Udinese, ligde yaşadığı galibiyet hasretine İtalya Kupası’nda son vermek istiyor. Claudio Ranieri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ilk galibiyetini aldı. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren ve ilk 9 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Cagliari, Frosinone galibiyetiyle birlikte toparlanma sinyalleri verdi. İlk 8 haftayı 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan ligi yeni temsilcisi, lige adapte olmakta fazlasıyla zorlandı. Frosinone karşısında harika bir hücum performansı sergileyen konuk ekip, bu sezon ilk kez bir maçta 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Galibiyetlerine İtalya Kupası’nda devam etmek isteyen konuk ekip, ligde berabere kaldığı Udinese ile karşı karşıya gelecek. 10 kişi kalarak Udinese ile golsüz berabere kalan Cagliari, bu kez deplasmandan galibiyetle çıkmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Udinese ve Cagliari, İtalya Kupası’nda karşı karşıya gelecek. Son hafta toparlanma sinyalleri veren tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Genoa – Reggiana: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; İtalya Kupası’nda 2. Tur heyecanı 1 Kasım Çarşamba akşamı devam ederken, Genoa sahasında Reggiana’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadeleye, Luigi Ferraris Stadı ev sahipliği yapacak. Genoa, İtalya Serie A Ligi’nde tam 3 hafta sonra galip geldi. Milli araya mağlubiyetle giren, milli ara dönüşünde ise puan kayıplarına devam eden ev sahibi, 3 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. Puan kayıplarına geçtiğimiz hafta Salernitana’ya karşı son veren Alberto Gilardino’nun öğrencileri. iç sahada Gudmundsson’un attığı tek golle galibiyete uzandı. 10 haftada 3. galibiyetini alan Genoa, düşme hattının  4 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Ligde henüz istediği etkiyi gösteremese de, son hafta alınan Salernitana galibiyeti moralleri yerine getirdi. İtalya Kupası 2. Tur kapsamında Reggiana karşısına çıkacak. Galibiyetlerine alt ligde mücadele eden rakibi karşısında devam etmek isteyen Genoa’da bu hafta tek eksik sakatlığı devam eden Junior Messias. İtalya Kupası’nda sürpriz bir galibiyete imza atan Reggiana, Monza engelini geçerek Genoa’nın rakibi oldu. İtalya Serie B Ligi’nde orta sıralardan kurtulamayan ve maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, İtalya Kupası’nda ise sezona iyi bir başlangıç yaptı. Bir diğer Serie A Ligi temsilcisi Genoa karşısında galibiyet arayacak olan Alessandro Nesta’nın öğrencileri, son haftalarda yükselişe geçti. Ligde ilk 9 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilen Reggiana, son 2 haftada Venezia ve Feralpisal’a karşı üst üste galibiyetler aldı. 14 puanla 11. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, yükselen performansını İtalya Kupası’nda sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde haftayı galibiyetle kapatan Genoa, toparlanma sinyalleri verdi. Ligde uzun bir süre sonra rahat bir nefes almayı başaran Genoa, kazanmaya İtalya Kupası’nda devam edecek ve Reggiana engelini geçecektir.

Dortmund – Hoffenheim: KGVAR, 1.26 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Spor SMART ekranlarından 1 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de canlı yayınlanacak olan Almanya DFB Kupası 2. Tur mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da ilk 9 haftanın namağlup takımları arasında yer almayı başaran Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönerken, hafta sonu ligde Frankfurt deplasmanında beraberlikten kurtulamadı. Devler sahnesinde ilk 2 haftadan sadece  1 puan çıkarabilen Edin Terzic’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta ya tamam ya devam maçında Newcastle United’ı mağlup ederek, gruplarda ilk maçları 4 puanla 2. sırada bitirdi. Almanya Bundesliga’da ise ilk 9 hafta ev sahibi adına 6 galibiyet, 3 beraberlikle sona erdi. Sarı Siyahlılar, Frankfurt beraberliğiyle birlikte liderin 4 puan gerisine düştü. İki kulvarda birden etkisini ispatlayan Dortmund, bu kez Almanya DFB Kupası’nda galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Hoffenheim, deplasman galibiyetlerine 3-2’lik skorla devam etti. Son 6 haftanın tamamından galip çıkmayı başaran Stuttgart karşısında deplasman etkisini sürdüren Hoffenheim, deplasmanda 5’te 5 yapmayı başardı. İç sahada ise 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, ilk 9 haftayı 6 galibiyet, 3 mağlubiyetle geride bırakarak, 18 puanla 6. sırada kendisine yer buldu. 9 maçta rakip fileleri tam 20 kez havalandıran konuk ekip, kalesinde ise 16 gole engel olamadı. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan Hoffenheim, ligde 4 hafta önce mağlup olduğu Dortmund ile Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında karşı karşıya gelecek. Deplasman etkisini sürdürmek isteyen Hoffeneim, iç saha mağlubiyetini unutturmak istiyor. Ligde namağlup bir performans ortaya koyan Dortmund ile deplasmanda tüm maçlarını kazanan Hoffenheim karşı karşıya geliyor. DFB Kupası’nda yoluna devam etmek isteyen tarafların, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.78

Bets10 Bahis Oranı: 4.14