sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 01.11.2023

İtalya Kupası ve Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında, 1 Kasım Çarşamba akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Lecce – Parma: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lecce ile Seri B Ligi temsilcisi Parma, İtalya Kupası’nda karşı karşıya gelecek. 2. Tur mücadelesi 1 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Torino’yu sahasında konuk eden Lecce, kötü gidişatına 1-0’lık mağlubiyetle devam etti. Sezona müthiş bir başlangıç yapan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, ilk 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı. Son 5 haftalık fikstürde ise Lecce’nin sadece 2 puan topladığını ve galibiyet hasret kaldığını söyleyelim. Milli arada ev sahibinin toparlanması için yeterli olamadı. Son 5 haftada rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabilen Lecce, hücum hattında etkili olmakta zorlanıyor. Rakip yarı sahada pozisyon üretmekte fazlasıyla zorlanan ev sahibi, eski günlerine geri dönmek istiyor. İtalya Kupası 2. Tur kapsamında Parma’yı sahasında ağırlayacak olan Lecce, alt ligde mücadele veren rakibine karşı kazanmak istiyor. İtalya Serie B Ligi’nde mücadele veren Parma, İtalya Kupası 2. Tur kapsamında Lecce deplasmanına konuk olacak. İtalya Serie B Ligi’nin en formda takımı olarak karşımıza çıkan Parma, ilk 11 haftalık fikstürden lider çıkmayı başardı. 8 galibiyet, 2 berberlik, 1 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başaran Fabio Pecchia’nın öğrencileri, en yakın rakibinin tam 5 puan üzerinde yer alıyor. Milli ara dönüşünde üst üste galibiyetlere imza atan Parma, Como ve Ascoli karşısında hata yapmadı. 5 golle 6 puan toplamayı başaran konuk ekip, kalesini son 6 maçta gole kapatamadı. Savunma hatalarını hücum performansıyla telafi etmeye devam eden Parma, bu hafta Lecce karşısında galibiyet arayacak. Bir alt ligde mücadele etmesine karşın, Parma yeni sezon performansıyla rakiplerine gözdağı vermeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde harika sezon başlangıcının ardından düşüşe geçen Lecce iler Serie B Ligi’nin lideri Parma karşı karşıya gelecek. Galibiyet peşindeki iki takımın zorlu mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Saarbrücken  Bayern Münih: 4.5 ÜST, 1.81 (iddaa) – 2.09 (Bets10) ; 1 Kasım Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya DFB Kupası 2. Tur mücadelesinde, Saarbrücken ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Saat 22:45’te başlayan mücadele, Spor SMART ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya 3. Ligi’nde zor günler geçiren Saarbrücken, Almanya DFB Kupası’nda sürpriz arayacak. Turnuvanın en zorlu kuralarından biriyle karşı karşıya olan ev sahibi, Almanya Bundesliga’ya son 11 yılda damga vuran Bayern Münih karşısına çıkacak. 3. Lig kapsamında son 2 haftayı puansız kapatan Saarbrücken, önce Erzgebirge Aue ardından Essen karşısında kaybetti. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı sadece 2’ye kadar inerken, 11 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildiler. Ligde dahi bir türlü istikrar sağlamayı başaramayan Rüdiger Ziehl’in öğrencileri, Almanya DFB Kupası’nda güven vermekten çok uzakta. Son 2 hafta kalesini 4 gole kapatamayan ev sahibi, harika bir hücum performansı sergileyen Bayern Münih ile taraftarı önünde karşı karşıya geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde liderlik koltuğunu bırakmayan Bayern Münih, ilk maçları 3’te 3 yaparak bitirdi. Tuchel ve öğrencileri, şimdi gözünü Almanya Bundesliga liderliğine dikti. Ligde son 11 yıla şampiyonluk serisiyle damga vuran Bayern Münih, yeni sezonda yoluna namağlup devam ediyor. İki kulvarda birden mağlubiyet yüzü görmeyen Bavyera ekibi, Almanya Bundesliga’da ilk 9 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Son 3 haftanın tamamında kazanan konuk ekip, son haftaya damga vurdu. İç sahada konuk ettiği Darmsatadt 98 karşısında tam 8-0’lık tarihi bir galibiyet alan Bayern Münih’te moraller yüksek. Almanya DFB Kupası’nda galibiyet arayacak olan konuk ekip, 3. Lig ekiplerinden Saarsbrücken karşısında galibiyetin favorisi. Almanya Bundesliga’nın namağlup takımları arasında yer alan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise tüm maçlarını kazanan Bayern Münih, yeni sezonda yoluna doludizgin devam ediyor. Ligde son hafta 8 golle kazanan konuk ekibin, deplasmanda bir Saarsbrücken karşısında 4.5 gol barajını zorlanmadan aşacağını düşünüyoruz.

Sandhausen – Bayer Leverkusen: MS 2 ve KGYOK, 1.28 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; Sandhausen evinde Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında 1 Kasım Çarşamba akşamı sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı Spor SMART 2. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sandhausen takımında, sezon içerisinde 2. teknik adam değişikliği yaşandı. 3 Lig’de boy gösteren ve bu hafta Almanya DFB Kupası’nda galibiyet arayacak olan ev sahibi, sezona istediği başlangıcı yapamazken, ligin orta sıralarına demir attı. Son olarak geçtiğimiz hafta Jens Keller ile anlaşan Sandhausen, yeni teknik adamıyla ilk maçından galip çıkmayı başardı. Dortmund II’ye karşı deplasmanda 2-1’lik üstünlük kuran ev sahibi, 13 hafta sonunda 5. galibiyetini aldı. Geri kalan 8 haftayı ise 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle noktaladılar. Liderin tam 9 puan gerisinde lig serüvenine devam eden Sandhausen, Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen’e karşı iç sahada sürpriz arayacak. Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atarken, aynı etkiyi UEFA Avrupa Ligi’nde gösterdi. Xabi Alonso yönetiminde harika bir performans sergileyen konuk ekip, ligde 9 haftayı 8 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakırken, Avrupa sahnesinde ise 3’te 3 yaptı. İki kulvarda birden liderlik koltuğuna oturan Bayer Leverkusen, milli ara dönüşünde etkisini sürdürüyor. Milli aranın ardından 3’te 3 yapmayı başaran konuk ekip, bu kez Almanya DFB Kupası’nda galibiyet arayacak. Avrupa Ligi’nde alınan 5-1’lik Karabağ galibiyetiyle lige moralli dönen Bayer Leverkusen, ligde ise iç sahada Freiburg’a karşı 2-1’lik skorla kazandı. Zor bir fikstür geçirmelerine karşın, hem kadro kalitesi hem de ilk haftadan itibaren sergilenen futbolla birlikte, Bayer Leverkusen güven vermeye devam ediyor. Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna namağlup devam etmeyi başaran Bayer Leverkusen, milli aranın ardından tüm maçlarını kazanarak, güven vermeye devam etti. Sezona harika bir başlangıç yapan Bayer Leverkusen, Sandhausen karşısında kalesini gole kapatarak, deplasmanda kazanmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 3.77

Bets10 Bahis Oranı: 5.81