İddaa Tahminleri ve Analizleri

Sassuolo Spezia Maç Tahmini 02.11.2023

TRT Spor ekranlarından 2 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de canlı yayınlanacak olan İtalya Kupası 2. Tur mücadelesinde, Sassuolo ile Spezia karşı karşıya gelecek.

intobet, Sassuolo galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.25, Spezia galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.19 oran kazandırıyor.

Sassuolo Düşme Tehlikesinde

Savunmada açıklar vermeye devam eden Sassuolo, İtalya Serie A Lig’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. İlk 10 haftalık fikstürde ise 7 maçta puan kaybettiklerini söyleyelim. Kalesini henüz hiçbir maçta gole kapatamayan Alessio Dionisi ve öğrencileri, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. İç sahada alınan 2-0’lık Lazio mağlubiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Torino ile 1-1 berabere kaldılar. Düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunana Sassuolo, rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. 2. Tur kapsamında alt ligde mücadele veren Spezia’yı iç sahada ağırlayacak olan ev sahibi, 1. Tur kapsamında Cosenza Calcio  ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

Spezia Maç Kazanmakta Zorlanıyor

İtalya Kupası’nda sezona Venezia galibiyetiyle başlayan Spezia, 2. Tur kapsamında Sassuolo deplasmanına konuk olacak. İtalya Serie B Ligi’nde beraber mücadele ettiği Venezia karşısında iyi bir performans sergileyen konuk ekip, bu sezon İtalya Serie B Ligi’nde ise istediği etkiyi gösteremedi. 10 haftayı 1 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Massimiliano Alvini’nin öğrencileri, yoluna küme düşme hattının içerisinde devam etmek zorunda kaldı. İlk 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Spezia, son 5 haftayı ise 4 beraberlik, 1 galibiyetle geride bıraktı. Son 5 haftada mağlubiyete yer vermemesine karşın, maç kazanmakta fazlasıyla zorlandıklarını söyleyelim.

Sassuolo – Spezia Maç Bilgileri

Sassuolo – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da Agustin Alvarez ve Pedro Obiang’in sakatlıkları devam ediyor. Spezia cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Matheus Henrique, Martin Erlic, Matías Viña, Nedim Bajrami, Daniel Boloca, Matheus, Cristian Volpato, Ruan, Andrea Pinamonti.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Laurens Serpe, Kelvin Amian, Iva Gelashvili, Salvatore Esposito, Arkadiusz Reca, Szymon Zurkowski, Filippo Bandinelli, Mirko Antonucci, Francesco Pio Esposito, Salvatore Elia.

İddaa Tahmini

İki takımda kendi liglerinde iyi performanslar sergilemekten uzak kaldı ve savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. İtalya Kupası’nda kazanarak teselli bulmak isteyen Sassuolo ve Spezia’nın, 90 dakika sona erdiğinde karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Kupası 2. Tur mücadelesinin 90 dakikasından gol sesi çıkmadı. İki takımda birbirlerine uzatma dakikalarında da skoru bozma şansı vermezken, Sassuolo seri penaltılarla tur biletini cebine koymayı başardı.