İddaa Tahminleri ve Analizleri

Torino Frosinone İddaa Tahmini 02.11.2023

2 Kasım Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Kupası 2. Tur mücadelesinde, Torino ile Frosinone karşı karşıya gelecek. TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak.

Bets10, Torino galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.55, Frosinone galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.60, beraberliğe 3.06, konuk ekibe ise 3.98 oran veriyor.

Torino 5 Hafta Sonra Kazandı

Torino, İtalya Serie A Ligi’nde 10. haftayı 3 puanla kapattı. Ivan Juric ve öğrencileri geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lecce deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başarırken, tam 5 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte moral buldu. İlk 10 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Torino, 12 puanla ligin 13. sırasında kendisine yer buldu. Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Ivan Juric’in öğrencileri, bu hafta İtalya Kupası’nda galibiyet arayacak. 1. Tur kapsamında Feralpisal engelini geçmeyi başaran Torino, 2. Tur kapsamında ise İtalya Serie A Ligi’nde beraber mücadele ettiği Frosinone ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon ligde gol sorunu yaşayan ve rakiplerine ise kolay gol şansı vermeyen Torino’nun, son 6 maçının 5’inde 2.5 gol barajının aşılmadığını belirtelim.

Frosinone Toparlanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde üst üste mağlubiyetler alan Frosinone, bu hafta İtalya Kupası’nda galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, ilk 10 haftayı Eusebio Di Francesco yönetiminde geride bırakan Frosinone, 3 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyete imza attı. Son 2 hafta Bologna ve Cagliari karşısında üst üste mağlubiyetle aldıklarını söyleyelim. Rakibine benzer bir lig karnesine sahip olan ligin yeni temsilcisi, kupa galibiyetiyle moral bulmak istiyor. Son 2 maçta 4 gole bulmalarına karşın, kalelerini ise 6 gole kapatamadılar. Sezon başından beri savunma performansıyla güven vermekten uzak kalan Frosinone, teselliyi İtalya Kupası’nda arayacak.

Torino – Frosinone Maç Bilgileri

Torino – Frosinone Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino takımında bu hafta Brandon Soppy ve Perr Schuurs’un sakatlıkları bulunuyor. Frosinone’de ise Francesco Gelli ve Abdou Harroui’nin sakatlıkları bulunuyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Alessandro Buongiorno, Saba Sazonov, Mergim Vojvoda, Ivan Ilic, Samuele Ricci, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Riccardo Marchizza, Memeh Okoli, Ilario Monterisi, Anthony Torque, Luca Garritano, Enzo Barrenechea, Matìas Soulè Malvano, Jaime Baez, Marvin Cuni.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde orta sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Torino ve Frosinone, ilk 10 hafta galibiyet adına zorlanırken, savunmada ise önemli açıklar verdi. İtalya Kupası’nda kazanmak isteyen iki takımın, 2. Tur kapsamında rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Torino ve Frosinone normal sürede rakip fileleri 1’er kez havalandırmayı başardı ve mücadeleyi uzatmalara taşıdı. Uzatma dakikalarında Reinier Jesus Carvalho’nun golü konuk ekip Frosinone’yi, İtalya Kupası’nda bir üst tura taşıdı. Kazananları tebrik ederiz.