sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.11.2023

2 Kasım Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Kupası 2. Tur mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Torino – Frosinone: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; 2 Kasım Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Kupası 2. Tur mücadelesinde, Torino ile Frosinone karşı karşıya gelecek. TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. Torino, İtalya Serie A Ligi’nde 10. haftayı 3 puanla kapattı. Ivan Juric ve öğrencileri geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lecce deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başarırken, tam 5 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte moral buldu. İlk 10 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Torino, 12 puanla ligin 13. sırasında kendisine yer buldu. Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Ivan Juric’in öğrencileri, bu hafta İtalya Kupası’nda galibiyet arayacak. 1. Tur kapsamında Feralpisal engelini geçmeyi başaran Torino, 2. Tur kapsamında ise İtalya Serie A Ligi’nde beraber mücadele ettiği Frosinone ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon ligde gol sorunu yaşayan ve rakiplerine ise kolay gol şansı vermeyen Torino’nun, son 6 maçının 5’inde 2.5 gol barajının aşılmadığını belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde üst üste mağlubiyetler alan Frosinone, bu hafta İtalya Kupası’nda galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, ilk 10 haftayı Eusebio Di Francesco yönetiminde geride bırakan Frosinone, 3 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyete imza attı. Son 2 hafta Bologna ve Cagliari karşısında üst üste mağlubiyetle aldıklarını söyleyelim. Rakibine benzer bir lig karnesine sahip olan ligin yeni temsilcisi, kupa galibiyetiyle moral bulmak istiyor. Son 2 maçta 4 gole bulmalarına karşın, kalelerini ise 6 gole kapatamadılar. Sezon başından beri savunma performansıyla güven vermekten uzak kalan Frosinone, teselliyi İtalya Kupası’nda arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde orta sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Torino ve Frosinone, ilk 10 hafta galibiyet adına zorlanırken, savunmada ise önemli açıklar verdi. İtalya Kupası’nda kazanmak isteyen iki takımın, 2. Tur kapsamında rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Sassuolo – Spezia: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; TRT Spor ekranlarından 2 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de canlı yayınlanacak olan İtalya Kupası 2. Tur mücadelesinde, Sassuolo ile Spezia karşı karşıya gelecek. Savunmada açıklar vermeye devam eden Sassuolo, İtalya Serie A Lig’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. İlk 10 haftalık fikstürde ise 7 maçta puan kaybettiklerini söyleyelim. Kalesini henüz hiçbir maçta gole kapatamayan Alessio Dionisi ve öğrencileri, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. İç sahada alınan 2-0’lık Lazio mağlubiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Torino ile 1-1 berabere kaldılar. Düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunana Sassuolo, rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. 2. Tur kapsamında alt ligde mücadele veren Spezia’yı iç sahada ağırlayacak olan ev sahibi, 1. Tur kapsamında Cosenza Calcio  ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. İtalya Kupası’nda sezona Venezia galibiyetiyle başlayan Spezia, 2. Tur kapsamında Sassuolo deplasmanına konuk olacak. İtalya Serie B Ligi’nde beraber mücadele ettiği Venezia karşısında iyi bir performans sergileyen konuk ekip, bu sezon İtalya Serie B Ligi’nde ise istediği etkiyi gösteremedi. 10 haftayı 1 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Massimiliano Alvini’nin öğrencileri, yoluna küme düşme hattının içerisinde devam etmek zorunda kaldı. İlk 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Spezia, son 5 haftayı ise 4 beraberlik, 1 galibiyetle geride bıraktı. Son 5 haftada mağlubiyete yer vermemesine karşın, maç kazanmakta fazlasıyla zorlandıklarını söyleyelim. İki takımda kendi liglerinde iyi performanslar sergilemekten uzak kaldı ve savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. İtalya Kupası’nda kazanarak teselli bulmak isteyen Sassuolo ve Spezia’nın, 90 dakika sona erdiğinde karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.68

Bets10 Bahis Oranı: 3.40