Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Bochum Bahis Tahmini 03.11.2023

İddaa fikstüründe 3 Kasım Çarşamba akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Bochum karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Darmstadt 98 galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.71, Bochum galibiyetine ise 2.89 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.32 oran kazandırıyor.

Darmstadt 98 Deplasmanda Kabusu Yaşadı

Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Bayern Münih deplasmanına konuk olan Darmstadt 98, tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birini yaşadı. Karşılaşmadan tam 8-0’lık mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, mücadeleyi 9 kişi tamamladı. Kırmızı kartlardan bağımsız ilk dakikadan itibaren Darmstadt 98’in savunmada zafiyetler gösterdiğini ve hücum hattında etkili olamadığını söyleyelim. Ligin yeni temsilcisi ilk 9 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece Werder Bremen ve Augsburg karşısında maç kazanabilen ev sahibinin, düşme potasıyla arasındaki puan farkı 2’e kadar indi. Son 2 hafta mağlubiyetlerden kurtulamayan ve kalesini tam 11 gole kapatamayan Darmstadt 98, bu hafta ligdeki en yakın rakiplerinden Bochum karşısına çıkacak.

Bochum Tehlike Hattında

Almanya Bundesliga’da 9. hafta geride kalırken, bu hafta Darmstadt 98 deplasmanına konuk olacak olan Bochum, henüz galibiyetle tanışmadı. İlk 9 haftanın tamamında puan kaybederek ligin zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekip, 9 haftalık fikstürü 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. Küme düşme hattında yer almasına ve tüm maçlarında puan kaybetmesine rağmen, teknik adam Thomas Letsch görevine devam ediyor. Geçen hafta Mainz 05’e karşı iç sahada 2 kez öne geçen ancak skoru korumayı başaramayan Bochum, mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Yeni sezonun ilk galibiyetini alarak düşme hattından kurtulmak isteyen Bochum, bu hafta 3 puan gerisinde kaldığı Darmstadt 98’e karşı galibiyet arayacak.

Darmstadt 98 – Bochum Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Darmstadt 98 cephesinde Klaus Gjasula ve Matej Maglica kırmızı kart cezalısı. Bochum’da ise Ivan Ordets ve Matus Bero’nun sakatlıkları devam ediyor.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Marcel Schuhen, Fabian Holland, Clemens Riedel, Matthias Bader, Tim Skarke, Poppler Isherwood, Tobias Kempe, Marvin Mehlem, Fabian Nürnberger, Luca Pfeiffer.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Felix Passlack, Teodoro Soares, Maximilian Wittek, Bernardo, Erhan Masovic, Lukas Daschner, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Tarihi hezimeti unutturmak ve düşme hattından uzak kalmak isteyen Darmstadt 98 ile sezonun ilk galibiyetini alarak düşme potasından kurtulmak isteyen Bochum karşı karşıya geliyor. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan iki takımın savunma performanslarını incelediğimizde 2.5 Üst seçeneği denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.45

Genzobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.64

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bochum galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Maçın 90 dakikasında 2.5 gol barajı aşılırken, taraftarı önünde 10 kişi kalan Darmstadt 98 mağlubiyetten kurtulamadı.