Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Montpellier İddaa Tahmini 03.11.2023

Fransa Ligue 1‘de 11. hafta heyecanı 3 Kasım Cuma akşamı başlıyor. PSG’nin sahasında Montpellier‘i konuk edeceği mücadele Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, PSG galibiyetine 1.29, beraberliğe 6.30, Montpellier galibiyetine ise 9.40 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.13, beraberliğe 3.50, konuk ekibe ise 7.58 oran veriyor.

PSG İki Kulvarda Birden Kazandı

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, son haftalarda gösterdiği etkiyle zirve takibini bırakmadı. Son 5 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Luis Enrique ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nden 3-0’lık Milan zaferiyle dönerken, ligde haftayı Brest deplasmanında 3-2’lik galibiyetle kapattı. Şampiyonlar Ligi’nde ilk 3 haftayı 6 puanla geride bırakan ev sahibi, Fransa Ligue 1’de ise ilk 10 haftadan 21 puan topladı. Lider ile arasında sadece 1 puan fark bulunan PSG, son 3 haftalık lig fikstüründe Rennes, Strasbourg ve Brest karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Yeni sezonda sadece lider Nice karşısında mağlubiyet yaşayan ev sahibi, iki kulvarda birden galibiyetlerine devam etmek istiyor. Bu hafta iç sahada Montpellier’e karşı galibiyet arayacaklar.

Montpellier Üst Sıraları Zorluyor

Fransa Ligue 1’de ilk 10 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Montpellier, son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çekti. Son 5 haftalık fikstürde sadece Nantes deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Montpellier, iç sahada son 2 hafta Clermont karşısında 4-2’lik, Toulouse karşısında ise 3-0’lık galibiyetlere imza attı. Son 5 haftada rakip fileleri tam 12 kez havalandırmayı başaran Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Üst sıra takibini sürdürmeye devam eden Montpellier, bu hafta PSG deplasmanına konuk olacak. Parc des Princes deplasmanında son 10 maçtan galibiyet çıkaramadıklarını belirtelim.

PSG – Montpellier Maç Bilgileri

PSG – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Nuno Mendes, Presnel Kimpembe ve Marco Asensio’nun sakatlıkları devam ediyor. Montpellier’de ise Arnaud Nordin ve Becir Omeragic’in sakatlıkları bulunuyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Vitinha, Warren Zaire Emery, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Falaye Sacko, Moussa Al Tamari, Becir Omeragic, Boubakar Kouyate, Khalil Fayad, Leo Leroy, Jordan Ferri, Teji Savanier, Akor Adams, Wahbi Khazri.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan PSG, lider ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Son 5 haftada maç kaybetmeyen Luis Enrique ve öğrencilerinin, iç sahada Montpellier’e karşı rahat bir galibiyet alacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.51

Betelli Oranı: H1, Oran 1.74

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG’den rahat galibiyet. Ev sahibi 3 golle Montpellier’e üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde 90 dakika boyunca gole geçit vermedi. Zirve takibine devam eden PSG, bu hafta aldığı rahat galibiyetle bizleri yanıltmadı.