İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Lazio İddaa Tahmini 03.11.2023

Bologna sahasında Lazio‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 11. haftasında sahne alacak zorlu mücadeleyi, 3 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te, S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bologna galibiyetine 2.68, beraberliğe 3.35, Lazio galibiyetine ise 2.68 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Bologna – Lazio mücadelesinde 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Bologna’da Mağlubiyete Yer Yok

İtalya Kupası 2. Tur kapsamında geride bıraktığımız hafta içi Hellas Verona karşısına çıkan Bologna, Nikola Moro ve Sydney van Hooijdonk’un golleriyle 2-0’lık net bir galibiyete imza atarken, ligde gösterdiği etkiyi kupa serüveninde devam ettirdi. İtalya Serie A Ligi’nde tam 9 haftadır namağlup bir performans sergileyen Thiago Motta ve öğrencileri, ilk hafta aldığı Milan mağlubiyetinin ardından, bir daha maç kaybetmedi. 6 beraberlik, 3 galibiyetle 15 puan toplamayı başaran ve 8. sırada yer alan ev sahibi, hem ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alırken, hem de kalesinde izin verdiği 8 golle İtalya Serie A Ligi’nin en iyi savunma performanslarından birini sergiledi. Etkisini iki kulvarda birden sürdüren Bologna, bu hafta iç sahada Lazio karşısına çıkacak.

Lazio Yükselişe Geçti

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ilk 3 haftayı 4 puanla geride bırakan Lazio, Feyenoord ve Atletico Madrid’in gerisinde kalırken, Celtic’i ise geçmeyi başardı. Gruptan çıkma umutlarını sürdüren Sarri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise 7 haftanın 5’inde puan kaybederken, son haftalarda yükselişe geçti. Milli arayla birlikte toparlanma şansı bulan Lazio, son 3 haftalık fikstürde sırasıyla Atalanta, Sassuolo ve Fiorentina karşısında üst üste galibiyetler aldılar. Son 2 hafta kalesinde gole dahi izin vermeyen konuk ekip, 16 puanla ligin 7. sırasına kadar yükseldi. Üst sıralara dahil olmayı başaran Lazio, etkisini Bologna deplasmanında sürdürmek istiyor. Sezona istediği başlangıcı yapamasa da, konuk ekibin son haftalarda iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirtelim.

Bologna – Lazio Maç Bilgileri

Bologna – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna cephesinde Adama Soumaoro, Oussama El Azzouzi ve Jhon Lucumi’nin sakatlıkları devam ediyor. Lazio’da ise Nicolo Casale’nin sakatlığı devam ediyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Charalampos Lykogiannis, Riccardo Calafiori, Sam Beukema, Tommaso Corazza, Nikola Moro, Remo Freuler, Lewis Ferguson, Dan Ndoye, Riccardo Orsolini, Joshua Zirkzee.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Alessio Romagnoli, Matteo Guendouzi, Taty Castellano, Adam MarusicNicolo Rovella, Luis Alberto, Felipe Anderson, Adam Marusic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 9 haftadır mağlup olmayan Bologna ile son 3 haftadan 9 puanla galip çıkan Lazio karşı karşıya gelecek. İki formda takımında zorlu mücadelede puan kaybetse dahi, skor katkısı vermeyi başaracaktır. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.74

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lewis Ferguson attı, Bologna iç sahada kazandı. Ev sahibi Lazio karşısında tek golle galibiyet hedefine ulaşırken, formda takibi karşısında bu hafta sürpriz bir galibiyete imza attı.