Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Kasımpaşa İddaa Tahmini 03.11.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kasımpaşa deplasmanda, Galatasaray karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galatasaray kazanır 1.22, beraberlik 8.02, Kasımpaşa kazanır ise 13.33 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde Galatasaray’ın 3 gol atmasına 20.00 oran verilmekte. Yüksek oranlarla kazanmak için Bets10 sitesini takip edin !  

Galatasaray Tek Golle Güldü 

Galatasaray Süper Lig’de zirve takibini sürdürüyor. Geçen hafta Çaykur Rizespor’un konuğu olan Okan Buruk’un ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon yoluna namağlup devam eden Sarı Kırmızılılar lider Fenerbahçe’nin ardından 2. Sırada bulunuyor. Üst üste 9 maçtır kazanan Galatasaray bu hafta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Tanguy Ndombele’nin sakatlığı devam ediyor. 

Kasımpaşa Sürpriz Peşinde 

Kasımpaşa Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri İstanbulspor’u 3-1 mağlup ettiler. Rahat bir galibiyet alan İstanbul ekibi çıkışını devam ettirdi. Bir önceki hafta ise Sivasspor deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile dönmüşlerdi. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Kemal Özdeş’in ekibi bu hafta Galatasaray deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Samuel Bastien’in sakatlığı devam ediyor. 

Galatasaray – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Galatasaray – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Tanguy Ndombele’nin sakatlığı devam ediyor. Kasımpaşa’da Samuel Bastien’in sakatlığı devam ediyor. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Davinson Sanchez, Angelino, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamado Fall

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafa sonu Çaykur Rizespor’ konuk olan Sarı Kırmızılılar mücadeleden 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 9. Galibiyetini almayı başaran Galatasaray 2. Sıradaki yerini koruyor. Kasımpaşa ise geçen hafta İstanbulspor engelini 3-1 ile geçti. Süper Lig’de son 2 haftayı kazanarak geçen Kasımpaşa moralli. Galatasaray maçın net favorisi. Icardi önderliğinde yine kazanırlar ve maç fazlasıyla liderliğe yükselirler. 

İddaa Oranı: Galatasaray 2.5 Gol Üst, Oran 1.49

Bets10 Oranı: Galatasaray 2.5 Gol Üst, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray Zaha’nın golleriyle kazandı. Kasımpaşa’yı Rams Park’da 2-1 mağlup ettiler ve galibiyet serisini 10 maça çıkarttılar.