Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Trabzonspor İddaa Tahmini 04.11.2023

Trendyol Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Fenerbahçe bu hafta evinde, Trabzonspor’u ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.39, beraberlik 5.40, Trabzonspor kazanır ise 8.54 olarak açıklanmış. KGVAR ve 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Fenerbahçe Farka Gitti 

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Pendikspor’u rahat geçti. Mücadeleden 5-0’lık galibiyet ile ayrılan Fenerbahçe liderliğini devam ettiriyor. Edin Dzeko önderliğinde farklı kazanan Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de oynadığı 10 maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Öte yandan 19 resmi maçtır ise kazanmayı başarıyorlar. Bu hafta sonu ise Kadıköy’de Trabzonspor’u konuk edecekler. Fenerbahçe adına kolay bir maç olmayacağı aşikar. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Alexander Djiku, Emre Mor, Luan Peres, Joshua King, Fred ve Rodrigo Becao sakat olan isimler. 

Trabzonspor’un İşi Zor 

Trabzonspor’da bildiğimiz gibi takımın başına Abdullah Avcı getirildi. Yeni hocası yönetiminde Süper Lig’de çıktıkları 2 maçta 4 puan toplayan Bordo Mavililer üst sıra takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fatih Karagümrük deplasmanından golsüz beraberlik ile dönen Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de ilk beraberliğini yaşadı. Daha öncesinde 5 galibiyet ve 4 mağlubiyetleri vardı. Trabzonspor bu hafta sonu Kadıköy’de Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Ligin en güçlü takımlarından birine konuk olacak Trabzonspor’un işi pek kolay değil. Maç öncesinde Trabzonspor’da Mislav Orsic, Trezeguet, Hüseyin Türkmen, Joaquin Fernandez ve Anastasios Bakasetas’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Fenerbahçe – Trabzonspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Alexander Djiku, Emre Mor, Luan Peres, Joshua King, Fred ve Rodrigo Becao sakat olan isimler. Trabzonspor’da Mislav Orsic, Trezeguet, Hüseyin Türkmen, Joaquin Fernandez ve Anastasios Bakasetas’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Mert Müldür, Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Taxiarchis Fountas, Paul Onuachu

İddaa Tahmini

Fenerbahçe geçen hafta sonu Pendikspor deplasmanında farklı kazandı. Dzeko önderliğinde rakibini 5-0 mağlup etmeyi başardılar. Süper Lig’de 10 maçtır kazanan İsmail Kartal’ın ekibi bu hafta Trabzonspor karşısında da 3 puan peşinde. Trabzonspor ise geçen hafta Fatih Karagümrük deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Son 2 haftada 4 puan toplayan Bordo Mavililer bu hafta Fenerbahçe karşısında da puan arayacak. Fenerbahçe maçın favorisi ama savunmada Becao ve Djiku ikilisi sakat. Savunmada sorun yaşayabilirler. Gollü bir 90 dakika beklentim var. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe’nin 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Kadıköy’de Trabzonspor’a 3-2 kaybettiler ve Süper Lig’de bu sezon ilk kez mağlup oldular.