İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Manchester United İddaa Tahmini 04.11.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü 7 maç var. Günün ilk maçında Manchester United deplasmanda, Fulham’a konuk olacak. Mücadeleyis saat 15.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Fulham ile Manchester United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Fulham galibiyetine 3.65, beraberlik tercihine 3.75, Manchester United galibiyetine ise 2.05 verildiğini görüyoruz.

Fulham Alt Sıralarda 

Fulham Premier Lig’de geride kalan 10 hafta sonunda sdece 3 galibiyet alabildi. Düşme hattı ile aralarında 7 puanlık fark var ama bu sezon Marco Silva’nın öğrencileri istediği sonuçları pek alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu AMEX’de konuk oldukları Brighton ile 1-1 berabere kalan Fulham sürpriz yaptı ama son 5 haftada ise sadece 1 galibiyet alabildi. Bu hafta sonu Craven Cottage’de Manchester United ile karşı karşıya gelecekler. Fulham’ın bu sezon taraftarı önünde Luton Town ve Sheffield United karşısında kazanabildiğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Adama Traore ve Issa Diop’un sakatlıkları sürüyor. 

Manchester United Lig Kupası’ndan Elenedi 

Manchester United’da teknik direktör Erik ten Han için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Premier Lig’de Manchester derbisinde alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından hafta içi Lig Kupası’nda Newcastle United’ı konuk eden Manchester United, bu mücadeleden de 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Özellikle savunması hiç güven vermeyen Manchester United’ın bu sezon ilk 4 şansı oldukça zor gözüküyor. Takımın içinde de bir huzursuzluk olduğu ve Erik ten Hag’ın istenmeyen adam olma yolunda ilerlediği aşikar bir durum. Bu hafta Premier Lig’de Fulham’a konuk olacak Manchester United’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Manchester United’da Amad Diallo, Luke Shaw ve Lisandro Martinez sakat olan isimler. 

Fulham – Manchester United Maç Bilgileri

Fulham – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 3kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Adama Traore ve Issa Diop’un sakatlıkları sürüyor. Manchester United’da Amad Diallo, Luke Shaw ve Lisandro Martinez sakat olan isimler. 

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

İddaa Tahmini

Fulham geçen hafta konu olduğu Brighton deplasmanından 1 puan ile döndü. Geriye düştükleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Marco Silva’nın ekibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Manchester United ise geçen hafta Old Trafford’da konuk ettiği Manchester City’e 3-0 kaybetti. 2 maçlık galibiyet serileri de sona eren Manchester United zirve yarışından uzaklaşıyor. Bu hafta Fulham deplamanında tek hedefleri 3 puan. Manchester United 3 puan alarak moral bulur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.79

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United tek golle kazandı. 90+1’de Bruno Fernandes’in golüyle 3 puanı aldılar.