İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford West Ham Bahis Tahmini 04.11.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta sürpriz yapan Brentford evinde, West Ham’ı konuk edecek. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Brentford ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 2.15, beraberlik 3.65, West Ham kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Brentford Moralli 

Brentford’da moralle yerinde. 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Burnley’i 3-1 mağlup eden ve uzun bir aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Thomas Frank’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu ise Stamford Bridge’de konuk olduğu Chelsea’yi 2-0 mağlup etti. Hızlı ataklarla sonuca giden Brentford son 2 maçından 6 puan çıkarttı. Premier Lig’de orta sıralarda bulunan Brentford bu hafta sonu West Ham’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Shandon Baptiste ve Kevin Schade sakat Ivan Toney ise cezalı. 

West Ham Tur Atladı 

West Ham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Everton’a 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de son haftaların formsuz takımlarından biri olan West Ham’da moraller bozuk. Son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan West Ham, hafta içi Lig Kupası’nda konuk ettiği Arsenal’ı 3-1 mağlup ederek moral buldu ve turu geçti. Bu hafta sonu ise Premier Lig’de Brentford’un konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Edson Alvarez ve Lucas Paqueta’nın kart cezalısı olduklarını belirtelim. 

Brentford – West Ham Maç Bilgileri

Brentford – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Shandon Baptiste ve Kevin Schade sakat Ivan Toney ise cezalı. West Ham’da Edson Alvarez ve Lucas Paqueta’nın kart cezalısı olduklarını belirtelim. 

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Brentford geçen hafta Stamford Bridge’de konuk olduğu Chelsea’yi 2-0 ile geçti. İyi mücadele ettikleri maçtan haklı bir galibiyet ile ayrıldılar. West Ham’da ise puan kayıpları sürüyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Everton’a 1-0 kaybettiler. Son 3 maçından galibiyet çıkartamayan West Ham’da moraller bozuk. Brentford maçın favorisi. West Ham’ın performansı hiç güven vermiyor. Brentford’u taraftarı önünde 3 puana yakın görüyorum. Formsuz West Ham’ı iç sahada mağlup etmeyi başarırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford galibiyet serisini devam ettirdi. İç sahada konuk ettikleri West Ham’ı 3-2 mağlup ettiler ve üst üste 3. galibiyetini aldılar.