İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Crystal Palace Bahis Tahmini 04.11.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Crystal Palace deplasmanda, Burnley’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ce Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

Burnley ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 2.85, beraberlik 3.30, Crystal Palace kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Burnley Çıkış Arıyor 

Burnley’in Premier Lig’de son haftalardaki mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de konuk oldukları Bournemouth’a 2-1 mağlup oldular. Son 3 maçından da puan çıkartamayan Vincent Kompany’nin ekibinde moraller bozuk. Geride kalan 10 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Burnley’in düşme hattına yer aldığını belirtelim. Bu hafta sonu Turf Moor’da Crystal Palace ile karşı karşıya gelecek olan Burnley’i zor bir maç bekliyor. Maç öncesinde Burnley’de Hjalmar Ekdal ve Michael Obafemi sakat. Josh Cullen ise kart cezalısı. 

Crystal Palace’da Puan Kayıpları 

Crystal Palace Premier Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başladı. Roy Hodgson’ın ekibi geçtiğimiz Cuma günü Selhurst Park’da konuk ettiği lider Tottenham’a 2-1 kaybetmişti. Jordan Ayew’in tek golü puan almalarına yeterli olmadı. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Crystal Palace bu maçlarda sadece 1 puan toplayabildi. Son 2 haftayı Newcastle United ve Tottenham mağlubiyetleri ile geçtiler. Bu hafta sonu ise Turf Moor’da Burnley’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Crystal Palace’da Eberechi Eze ve Dean Henderson’un sakatlıkları sürüyor. 

Burnley – Crystal Palace Maç Bilgileri

Burnley – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Hjalmar Ekdal ve Michael Obafemi sakat. Josh Cullen ise kart cezalısı. Crystal Palace’da Eberechi Eze ve Dean Henderson’un sakatlıkları sürüyor. 

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Burnley Premier Lig’de geçen hafta konuk olduğu Bournemouth deplasmanından puansız döndü. Mücadeleyi 2-1 kaybeden Kompany’nin ekibinde mağlubiyet serisi 3 maça çıktı. Düşme hattında yer alan Burnley bu hafta Crystal Palace’ı konuk edecek. Crystal Palace ise geçen hafta lidere direnemedi. İç sahada konuk ettikleri Tottenham’a 2-1 kaybettiler. Roy Hodgson’ın ekibi 3 maçtır kazanamıyor. Gollü bir maç bekliyorum. İki takımda son haftalarda formsuz. Gollere yönelmek daha mantıklı. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace deplasmanda 3 puanı kaptı. Turf Moor’da Burnley’i 2-0 mağlup ettiler.