İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Wolverhampton Bahis Tahmini 04.11.2023

İngiltere Premier Lig’de son haftaların formda takımlarından biri olan Wolverhampton deplasmanda, Sheffield United’ı konuk edecek. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Sheffield United ile Wolverhampton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Sheffield United galibiyetine 3.70, beraberlik tercihine 3.70, Wolverhampton galibiyetine ise 2.05 verildiğini görüyoruz.

Sheffield United 10 Maçtır Kazanamıyor 

Sheffield United’ın Premier Lig’de mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Arsenal’a Emirates’de konuk olan Sheffield United mücadeleden 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda olan Sheffield United’ın geride kalan 10 haftada sadece 1 puanı var. Bu sezon Premier Lig’de tek puanını Everton karşısında alabildiler. Üst üste 6 maçtır kaybeden Sheffield United, bu hafta sonu ise Wolverhampton ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Sheffield United’da John Egan, Max Lowe ve Tom Davies’in sakatlıkları sürüyor. 

Wolverhampton Moralli 

Wolverhampton’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da Newcastle United’ı konuk eden Wolverhampton sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Gary O’Neil’ın ekibi üst sıra takibini devam ettiriyor. Özellikle bu sezon golcü Hwan hee Chang attığı gollerle Wolverhampton’ın en dikkat çeken ve en skorer oyuncusu. Geçen hafta Newcastle United karşısında da 1 puanı getiren golü atmıştı. Bu hafta sonu Sheffield United’a konuk olacak Wolverhampton’da Pedro Neto ve Joe Hodge’nin sakatlıkları sürüyor. 

Sheffield United – Wolverhampton Maç Bilgileri

Sheffield United – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Conect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da John Egan, Max Lowe ve Tom Davies’in sakatlıkları sürüyor. Wolverhampton’da Pedro Neto ve Joe Hodge’nin sakatlıkları sürüyor. 

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

İddaa Tahmini

Sheffield United Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Üst üste 10 maçtır kazanamayan Sheffield United bu sezon Premier Lig’da galibiyet alamayan tek takım konumunda. Geçen hafta Arsenal deplasmanında 5-0 kaybettiler. Wolverhampton ise geçen hafta konuk ettiği Newcastle United ile 2-2 berabere kaldı. Premier Lig’de son 5 maçını kaybetmeyen Wolverhampton’da moraller yerinde. Bu hafta Sheffield United deplasmanında da favoriler. Wolverhampton’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sheffield United sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Wolverhampton’ı 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldılar.