İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Bournemouth İddaa Tahmini 04.11.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen haftayı kazanarak geçen iki takım, Manchester City ve Bournemouth karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Manchester City ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.63, beraberlik 3.95, Bournemouth kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Manchester City’de Moraller Yerinde 

Manchester City geçtiğimiz hafta sonu Manchester derbisinden 3 puan çıkartmayı başardı. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’ı Erling Haaland önderliğinde 3-0 mağlup ettiler. Bir önceki hafta ise Etihad’da Brighton’ı 2-1 mağlup eden Pep Guardiola’nın ekibinde moraller yerinde. Son 2 maçını kazanarak geçen Manchester City lider Tottenham’ın takibini devam ettiriyor. Tottenham’ın 2 puan gerisinde 3. sırada yer alan Manchester City bu hafta Bournemouth’u konuk edecek. Maç öncesinde Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı sürüyor. 

Bournemouth Sürpriz Peşinde 

Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Burnley’i 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Bu sezon Premier Lig’de sezonun ilk galibiyetini alan Andoni Sagarna’nın ekibi derin bir nefes aldı. 9 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Bournemouth, puanını 6 yaptı ve düşme hattının üzerine çıktı. Bu hafta sonu ise zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklar. Etihad’da konuk olacakları Manchester City karşısında işleri çok zor olacak. Maç öncesinde Bournemouth’da Ryan Fredericks ve Tyler Adams sakat. Lewis Cook ise kart cezalısı. 

Manchester City – Bournemouth Maç Bilgileri

Manchester City – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı sürüyor. Bournemouth’da Ryan Fredericks ve Tyler Adams sakat. Lewis Cook ise kart cezalısı. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Manchester City’de moraller yerinde. Geçen hafta Old Trafford’da Manchester United’ı 3-0 mağlup eden Pep Guardiola’nın ekibi zirve takibini devam ettiriyor. Lider Tottenham’ın sadece 2 puan gerisindeler. Bournemouth ise geçen haftayı kazanarak geçti ve Premier Lig’de sezonun ilk galibiyetini aldı. Vitality’de konuk ettikleri Burnley’i 2-1 mağlup ettiler. Bu hafta konuk olacakları Manchester City deplasmanında işleri çok zor. Manchester City farklı kazanır ve lider Tottenham’ın takibini sürdürür. 

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.62

Hovarda Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.90

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester Ciy farka gitti. Etihad’da konuk ettikleri Bournemouth’ 6-1 mağlup ettiler ve galibiyet serisini devam ettirdiler.