İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Brighton İddaa Tahmini 04.11.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Everton evinde, Brighton’ı konuk edecek. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

EvertonBrighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Everton kazanır 3.05, beraberlik 3.85, Brighton kazanır ise 2.25 olarak açıklanmış.

Everton Sürpriz Peşinde 

Everton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. West Ham deplasmanına konuk oldular ve ikinci yarıda buldukları tek golle 3 puanı kaptılar. Everton’a galibiyeti getiren gol Dominic Calvert Lewin’den geldi. Premier Lig’de geride kalan 10 haftada 3. Galibiyetini alan Everton’ın düşme hattından uzaklaşmay başladığını da belirtelim. 18. sıradaki Luton Town ile aradaki puan farkı 5’e çıktı. Bu hafta sonu ise Goodison Park’da Brighton’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Everton’da Dele Alli ve Seamus Coleman’ın sakatlıları sürüyor. 

Brighton 4 Maçtır Kazanamıyor 

Brighton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de Fulham’ı konuk eden Brighton karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Evan Ferguson’un attığı golle 1-0 öne geçtileri ama ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri puan kayıplarına devam etti. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçtan da galibiyet çıkartamayan Brighton bu hafta sonu Goodison Park’da Everton karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Danny Welbeck, Paris Estupinan ve Julio Ensico’nun sakatlıkları sürüyor. 

Everton – Brighton Maç Bilgileri

Everton – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Dele Alli ve Seamus Coleman’ın sakatlıları sürüyor. Brighton’da Danny Welbeck, Paris Estupinan ve Julio Ensico’nun sakatlıkları sürüyor. 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Beto

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Evan Ferguson

İddaa Tahmini

Everton geçten hafta West Ham deplasmanından 3 puan ile döndü. Sürpriz bir galibiyet alan Everton rakibini 1-0 ile geçti. Premier Lig’de bu hafta ise Brighton ile karşı karşıya gelecekler. De Zerbi’nin öğrencileri son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta Fulham ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçtan da galibiyet çıkartamayan bir Brighton var. Bu sezon Premier Lig’de oynadıkları tüm maçlarda kalelerinde gol gördüler. Goodison Park’da her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.32

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton’da puan kayıpları devam etti. Goodison Park’da konuk oldukları Everton ile 1-1 berabere kaldılar.