İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Arsenal İddaa Tahmini 04.11.2023

İngiltere Premier Lig’de liderlik hesapları yapan Arsenal deplasmanda, Newcastle United’a konuk olacak. Zorlu mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Newcastle United ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Newcastle United galibiyetinin 2.90, beraberlik tercihinin 3.50, Arsenal galibiyetinin ise 2.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Newcastle United 6 Maçtır Kaybetmiyor 

Newcastle United Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olacak Eddie Howe’un öğrencileri sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 6 maçta mağlubiyet yaşamayan Newcastle United ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Hafta içi İngiltere Lig Kupası’nda Manchester United’a konuk olan Newcastle United rakibini Old Trafford’da 3-0 mağlup ederek turu geçti. Son dönemde iyi sonuçlar alan Newcastle United Premier Lig’de bu hafta Arsenal’ı konuk edecek. Maç öncesinde Newcastle United’da Alexander Isask, Matt Targett, Elliot Anderson ve Harvey Barnes sakat. Sandro Tonali ise men cezalısı. 

Arsenal’ın Yenilgisi Yok 

Arsenal Premier Lig’de zirve yarışına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Sheffield United’ı konuk eden Arsenal sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Nketiah’ın 3 gol atarak dikkat çektiği maçta rahat bir 3 puan alan Mikel Arteta’nın ekibi Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Üst üste 10 maçtır kaybetmeyen Arsenal, 28 puan ile 2. Sırada ve lider Tottenham’ın sadece 2 puan gerisinde. Hafta içi ise İngiltere Lig Kupası’nda West Ham’a 3-1 kaybeden Arsenal turnuvaya veda etti. Premier Lig’de bu hafta Newcastle United’a konuk olacak Arsenal’da Emile Smith Rowe, Jurrien Timber, Thomas Partey ve Gabriel Jesus sakat olan isimler. 

Newcastle United – Arsenal Maç Bilgileri

Newcastle United – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Alexander Isask, Matt Targett, Elliot Anderson ve Harvey Barnes sakat. Sandro Tonali ise men cezalısı. Arsenal’da Emile Smith Rowe, Jurrien Timber, Thomas Partey ve Gabriel Jesus sakat olan isimler. 

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Callum Wilson

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

İddaa Tahmini

Arsenal’ın Premier Lig’de namağlup serisi devam ediyor. Geçen hafta Sheffield United’ı 5-0 mağlup ettiler. Üst üste 10 maçtır kaybetmeyen Arsenal, Tottenham ile liderliği paylaşıyor. Newcastle United ise geçen hafta 2 puan bıraktı. Konuk oldukları Wolverhampton deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Son 6 maçını kaybetmeyen Newcastle United’da moraller yerinde. Gollü bir karşılaşma beklentim var. En az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.69

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal sezonun ilk yenilgisini aldı. St. James Park’da Newcastle United’a 1-0 kaybettiler.