Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Trabzonspor Maç Tahmini 04.11.2023

Fenerbahçe evinde Trabzonspor‘u konuk edecek. Türkiye Süper Ligi’nin 11. hafta fikstüründe yer alan dev derbi, 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19.00’da başlıyor. beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın hakemi Zorbay Küçük.

Bets10, Fenerbahçe galibiyetine 1.39, beraberliğe 5.43, Trabzonspor galibiyetine ise 8.58 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise derbi mücadelesinde, KGVAR ve 2.5 ÜST seçeneğini seçerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansı bulacaksınız.

Fenerbahçe’de Eksikler Öne Çıkıyor

Türkiye Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde tüm maçlarını kazanarak liderlik ipini göğüsleyen Fenerbahçe, ilk 19 maçta tarihi bir performans ortaya koyarken, İsmail Kartal yönetiminde tüm maçlarını kazandı. Gözünü şampiyonluğa diken Sarı Lacivertliler, yeni sezon için iddialı bir kadro kurarken, Edin Dzeko, Tadic, Fred, Becao, Djiku ve Szymanski harika performanslarıyla öne çıktı. İrfan Can Kahveci ise yeni transfer katkısı verdi ve Fenerbahçe formasıyla ilk kez bu kadar uzun süre etkili bir futbol sergiledi. Pendikspor deplasmanında alınan 5-0’lık galibiyette, Alexander Djiku, Fred ve Rodrigo Becao’nun sakatlıkları ev sahibinde moralleri bozdu. Derbi öncesi savunma hattını tamamen değiştirmek zorunda kaldılar. Liderlik koltuğunu ve galibiyet serisini sürdürmek isteyen Fenerbahçe, yeni sezonun ilk derbisine taraftarı önünde Trabzonspor’a karşı çıkacak.

Trabzonspor’da Avcı Etkisi

Trabzonspor’da, Abdullah Avcı etkisini izliyoruz. Nenad Bjelica yönetiminde sezona istediği başlangıcı yapamayan Bordo Mavililer, 2. kez göreve Avcı’yı getirdi. Şampiyon hocasıyla yeniden anlaşma sağlayan Trabzonspor, son 2 haftadan 4 puan çıkardı. Teknik adam değişikliğinin hemen ardından konuk ekibin iyi savunma performansları sergilediğini görüyoruz. Alanyaspor’a karşı iç sahada alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, Karagümrükspor deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndüler. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen Trabzonspor, ilk 10 haftayı ise 5 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. 16 puanla ligin 6. sırasında yer alan konuk ekip, liderin 14 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Sakatlıklarla boğuşan bir Fenerbahçe’ye karşı mücadele edecek olan konuk ekip, kazanarak lider ile arasındaki puan farkını azaltmak istiyor.

Fenerbahçe – Trabzonspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe cephesinde Alexander Djiku, Emre Mor, Luan Peres, Joshua King, Fred ve Rodrigo Becao’nun sakatlıkları bulunuyor. Trabzonspor’da ise Mislav Orsic, Trezeguet, Hüseyin Türkmen, Joaquin Fernandez ve Anastasios Bakasetas’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Mert Müldür, Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Taxiarchis Fountas, Paul Onuachu.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda 19 maçının tamamından galip çıkmayı başaran Fenerbahçe, tarihi bir sezon başlangıcına imza attı. Son haftada gelen sakatlık haberleri moralleri bozarken, ev sahibi eksiklerle derbide kazanmak istiyor. Trabzonspor ise teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçti. Dev derbide iki takımın karşılıklı gollere ima atacağını ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gole ev sahipliği yapan derbide, 3 puanı Trabzonspor oldu. Ezeli rakibine karşı 3-0’lık üstünlük kurmayı başaran Trabzonspor, farkın 1’e inmesine engel olamadı. Sezonun ilk puan kaybını yaşayan Fenerbahçe, 10 kişiyle farkı 1’e indirse de, hem galibiyet serisini hem de ligde liderlik koltuğunu kaybetti.