Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Mönchengladbach Maç Tahmini 04.11.2023

4 Kasım Cumartesi akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Freiburg galibiyetine 2.12, beraberliğe 3.74, Mönchengladbach galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Freiburg Düşüşe Geçti

Almanya Bundesliga’da haftayı mağlubiyetle kapatan Freiburg, mağlubiyetlerine Almanya DFB Kupası’nda devam etti. İç sahada Bochum’a karşı aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta lider Bayer Leverkusen karşısına moralli çıkan Christian Streich ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta lidere karşı deplasmanda 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Ligde son 3 haftada sadece düşme hattındaki Bochum’a karşı galip gelebilen ev sahibi, hafta içinde ise alt ligde mücadele eden Paderborn’a karşı iç sahada kaybetti. Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibi, iki kulvarda birden iyi performanslar sergilemedi. Bundesliga sahnesinde 8. sıraya kadar gerileyen ve üst sıralardan adım adım uzaklaşan Freiburg, Gladbach’a karşı iç sahada galibiyet arayacak.

Mönchengladbach Galibiyet Peşinde

Mönchengladbach önce Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında, ardından Almanya DFB Kupası’nın 2. Turu’nda Heidenheim karşısına çıkarken, iki kulvarda birden alınan üst üste galibiyetlerle moral buldu. Gerardo Seoane önderliğinde sezona son derece etkisiz bir başlangıç yapan konuk ekip, son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. Milli ara dönüşünde Köln deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen konuk ekip, geçtiğimiz hafta ligde Heidenheim’a karşı 2-1’lik galibiyete imza attı. Hafta içi kupa serüveninde ise bu kez 3-1’lik galibiyete imza attı. Bundesliga’da alt sıralardan kurtulmak isteyen Gladbach, Freiburg’a karşı deplasmanda konuk olurken, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Freiburg – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Freiburg – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde Roland Sallai, Christian Günter ve Maximilian Philipp’in sakatlıkları bulunuyor. Mönchengladbach cephesinde ise Kouadio Kone kart cezalısı. Omlin, Wolf ve Itakura’nın ise sakatlıkları bulunuyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Matthias Ginter, Lukas Kübler, Merlin Röhl, Vincenzo Grifo, Maximilian Eggestein, Yannik Keitel, Lucas Höler, Ritsu Doan.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ko Itakura, Luca Netz, Julian Weigl, Nico Elvedi, Alassane Plea, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıraları bırakmak istemeyen Freiburg ille alt sıralardan kurtulmak isteyen Gladbach, 10. haftada karşı karşıya gelecek. Galibiyet hedefinde olan iki ezeli rakibin, bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 gole ev sahipliği yapan mücadeleye, tarafların savunma zafiyetleri damga vurdu. İki takımda beklediğimiz hücum etkisini gösterirken, 3’er gole imza atan Freiburg ve Gladbach sahadan 1’er puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.