Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 04.11.2023

Almanya Bundesliga‘nın lideri Bayer Leverkusen, 4 Kasım Cumartesi akşamı Hoffenheim deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Hoffenheim galibiyetine 4.89, beraberliğe 4.65, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.61 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.16, beraberliğe 4.08, konuk ekibe ise 1.40 oran veriyor.

Hoffenheim Lige Odaklandı

Hoffenheim, Almanya DFB Kupası’nda Dortmund engeline takıldı. Kupa serüvenine veda eden ev sahibi, rotasını tamamen Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Hoffenheim, deplasman galibiyetlerine 3-2’lik skorla devam etti. Son 6 haftanın tamamından galip çıkmayı başaran Stuttgart karşısında deplasman etkisini sürdüren Hoffenheim, deplasmanda 5’te 5 yapmayı başardı. İç sahada ise 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, Frankfurt ve Dortmund karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Zirve takibine devam eden Hoffenheim, iç sahada kötü gidişata son vermek isterken, bu hafta lider Bayer Leverkusen’i sahasında konuk edecek.

Bayer Leverkusen Zirveyi Bırakmıyor

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen, galibiyetlerine hem Almanya DFB Kupası hem de UEFA Avrupa Ligi’nde galibiyetlerine devam ediyor. Ligde haftayı 2-1’lik Freiburg galibiyetiyle noktalarken, hafta içi Almanya DFB Kupası kapsamında Sandhausen deplasmanından 5-2’lik galibiyetle döndü. Xabi Alonso yönetiminde tarihi bir performans oraya koyan Bayer Leverkusen, bu sezon çıktığı 14 resmi maçtan 13 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldı. Ligde 9 maçı 8 galibiyet, 1 beraberlikle noktalayan konuk ekip, sadece Bayern Münih deplasmanından beraberlikle dönerken, geri kalan tüm maçlarını kazandı. En yakın rakibinin 2 puan üzerinde liderliğini sürdüren konuk ekip, kupa dönüşünde lig galibiyetlerine devam etmek istiyor. Ligde 5 haftadır kazanmaya devam eden Bayer Leverkusen, bu hafta Hoffenheim deplasmanında galibiyet arayacak.

Hoffenheim – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Hoffenheim – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim’da bu hafta Stanley Nsoki ve Marco John’un sakatlıkları devam ediyor. Leverkusen cephesinde ise Patrik Schick, Edmond Tapsoba ve Arthur’un sakatlıkları devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Robert Skov, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Kossonou Odilon, Fayçal Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jonathan Tah, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Exequiel Palacios, Victor Okoh Boniface.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen, etkisini 3 kulvara birden taşıdı. 14 resmi maçı 13 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Xabi Alonso ve öğrencileri, güven vermeye devam ediyor. Leverkusen’n deplasmanda 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.61

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen deplasmanda zor anlar yaşamasına karşın, kalesinde gördüğü 2 gole karşılık, rakip fileleri 3 kez havalandırarak, 3 puanı cebine koydu. Liderlik koltuğundaki yerini koruyan Xabi Alonso ve öğrencileri, bizleri yanıltmadı.