Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Pendikspor Bahis Tahmini 04.11.2023

Trendyol Süper Lig’de geçen hafta farklı kaybeden Pendikspor deplasmanda, İstanbulspor’a konuk oluyor. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

İstanbulspor ve Pendikspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. İstanbulspor kazanır 2.46, beraberlik 3.72, Pendikspor kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

İstanbulspor’dan Tek Galibiyet 

İstanbulspor’un bu sezon Süper Lig’de sadece 1 galibiyeti var. 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Ankaragücü’nü 2-1 mağlup eden İstanbulspor, sezonun ilk galibiyetini almış ve 3 puan sevinci yaşamıştı. Süper Lig’de bu sezon oynadıkları 9 maçta 5 puanı bulunan Hakan Yakın’ın ekibi düşme hattında yer alıyor. Hakan Yakın’ın göreve gelişinden bu yana 2 maça çıkan İstanbulspor, geçen hafta konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Ligin vasat ekiplerinden biri olan İstanbulspor bu hafta Pendikspor’u konuk edecek. Maç öncesinde İstanbulspor’da Simon Deli’nin sakatlığı devam ediyor. 

Pendikspor Farklı Kaybetti 

Pendikspor geçen hafta sezonun en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşadı. İç sahada lider Fenerbahçe’yi konuk eden Pendikspor sahadan 5-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Güçlü rakibine karşı pek varlık gösteremeyen Pendikspor’un bu sezon iç sahadaki kazanamama serisi de devam etti. Süper Lig’de geride kalan 10 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Pendikspor, 2 hafta önce Konyaspor deplasmanında 2-1 kazanmıştı. Bu hafta İstanbulspor’ konuk olacak Pendikspor’da Emaka Eze’nin sakatlığı bulunuyor. 

İstanbulspor – Pendikspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Simon Deli’nin sakatlığı devam ediyor. Pendikspor’da Emaka Eze’nin sakatlığı bulunuyor. 

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Thuram

İddaa Tahmini

İstanbulspor geçen hafta konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-1 kaybettiler. Süper Lig’de bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen İstanbulspor düşme hattında bulunuyor. Pendikspor’da geçen hafta iç sahada konuk ettiği lider Fenerbahçe’ye direnemedi. Mücadeleden 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Her iki takıma da bu sezon güvenmek zor. Düşme hattında yer alan iki takımın maçında karşılıklı gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Karşılıklı gollerin atıldığı maçta Pendikspor rakibini 4-2 mağlup etti.