İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Barcelona İddaa Tahmini 04.11.2023

İspanya La Liga’da haftanın önemli maçlarından biri. Real Sociedad evinde, Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Real Sociedad ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Sociedad kazanır 3.25, beraberlik 3.55, Barcelona kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Real Sociedad İç Sahada Kaybetmiyor 

Real Sociedad La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Rayo Vallecano deplasmanından 1 puan ile döndü. 1-0 geriye düştükleri maçta Mikel Oyarzabal’ın golleriyle 2-1 öne de geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Real Sociedad bu hafta Barcelona ile karşı karşıya gelece. Real Sociedad’ın bu sezon Anoeta’da mağlubiyeti bulunmuyor. İç sahada iyi sonuçlar alan Bask ekibi Barcelona karşısında da 3 puan hedefinde. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Kieran Tierney ve Martin Merquelanz sakat. Igor Zubeldia ise kart cezalısı. 

Barcelona Telafi Peşinde 

Barcelona geçtiğimiz hafta sonu El Clasico’da karşı karşıya geldiği Real Madrid karşısında puan alamadı. Maçın başlarında İlkay Gündoğan’ın attığı golle öne geçen Barcelona, maçın ikinci yarısında skor üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Bellingham’a bir türlü önlem alamadılar. La Liga’da bu sezon ilk yenilgisini alan Xavi’nin ekibi lider Real Madrid’in 4 puan gerisinde 4. Sırada yer alıyor. Bu hafta sonu ise Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Barcelona’da Sergi Roberto ve Pedri’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Real Sociedad – Barcelona Maç Bilgileri

Real Sociedad – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Kieran Tierney ve Martin Merquelanz sakat. Igor Zubeldia ise kart cezalısı. Barcelona’da Sergi Roberto ve Pedri’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Umar Sadıq

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Gavi, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Real Sociedad La Liga’da geçen hafta 2 puan bıraktı. Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano ile 2-2 berabere kaldılar. Oyarzabal’ın golleri galibiyete yetmedi. Barcelona ise El Clascio’dan puansız ayrıldı. İç sahada konuk ettikleri Real Madrid’e 2-1 kaybettiler. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. Barcelona’nın savunması güven vermiyor. Bu sebeple 2.5 gol üstü tercihini ön planda tutuyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.71

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona tek golle kazandı. 90+3’de Araujı’nun golüyle Real Sociedad’ı 1-0 mağlup ettiler.