İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Napoli İddaa Tahmini 04.11.2023

İtalya Serie A Ligi’nde 11. hafta mücadeleleri sahne alırken, Salernitana sahasında Napoli‘yi konuk edecek. 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Salernitana galibiyetine 6.20, beraberliğe 4.85, Napoli galibiyetine ise 1.48 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.39 oran kazandırıyor.

Salernitana 10 Maçtan Galibiyet Çıkaramadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 haftanın tamamında puan kaybı yaşarken, İtalya Kupası’nda ise 2 galibiyete imza attı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftayı 3 puanla geride bırakan ev sahibi, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı ve 2 hafta önce göreve Filippo Inzaghi’yi getirdi. Yeni hocasıyla en yakın rakiplerinden Cagliari ile iç sahada 2-2 berabere kalan ev sahibi, Geno deplasmanından ise 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Düşme tehlikesini beraber yaşadığı rakiplerine karşı dahi maç kazanmayan Salernitana, geçtiğimiz hafta İtalya Kupası 2. Tur kapsamında Sampdoria2ya karşı iç sahada 4-0’lık galibiyete imza attı ve moral buldu. Ev sahibi iç sahada sezonun ilk lig galibiyetini almak işitiyor.

Napoli Derbide Geri Dönmeyi Başardı

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, İtalya Serie A Ligi’nde 10 haftadan 18 puan topladı ve liderin 7 puan gerisinde, 5. sırada yer aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde konuk olduğu Union Berlin deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Rudi Garcia’nın öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise haftayı 2-2’lik Milan beraberliğiyle kapattı. Derbiye son derece kötü bir futbolla başlayan Napoli, ilk 45 dakika sona erdiğinde 2-0 geriye düştü. İkinci yarıda harikulade bir geri dönüşe imza atan Napoli, önce Politano ile farkı 1’e indirdi ardından Raspadori’nin enfes golüyle skoru eşitledi. Osimhen’in yokluğunda derbiden 1 puan çıkarmayı başaran konuk ekip, bu hafta Salernitana deplasmanında kazanarak, lider ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasını istemiyor.

Salernitana – Napoli Maç Bilgileri

Salernitana – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Napoli’de ise Natan kart cezalısı. Victor Osimhen’in ise sakatlığı devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Guillermo Ochoa, Norbert Gyömber, Flavius Daniliuc, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Grigoris Kastanos, Boulaye Dia, Jovane Cabral.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Mathias Olivera, Mario Rui, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

İddaa Tahmini

İtalya Serei A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, iki kulvarda birden etkisini sürdürmeye çalışıyor. Son haftalarda iki kulvarda birden iyi sonuçlar almayı başaran Napoli, Salernitana deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.26

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.48

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli deplasmanda zorlanmadan kazandı. Konuk ekip Salernitana deplasmanında Giacomo Raspadori ve Elif Elmas’ın golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.