sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.11.2023

4 Kasım Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Lorient – Lens: MS 2, 1.49 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1’in 11. hafta mücadelesinde, Lorient ile Lens karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de 10. haftayı puan alamadan tamamlayan Lorient, düşme hattına bir adım daha yaklaştı ve tehlikeyi yakından hissetmeye başladı. Konuk olduğu Reims deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Regis Le Bris’in öğrencileri, 10 haftayı 10 puanla noktaladı. Maç başına 1 puan ortalamasıyla yoluna devam eden Lorient, düşme hattından sadece 1 puan uzaklıkta yer alıyor. 2 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle yoluna devam eden ev sahibi, sadece iç sahada Rennes ve Lille’e karşı galip gelebildi. Deplasmanda tüm maçlarında puan kaybı yaşayan Lorient, iç sahada ise çok daha iyi bir performans sergiledi. Düşme hattından uzak kalabilmek için bu hafta Lens karşısında galibiyet arayacaklar. Lens, Fransa Ligue 1’in 10. haftasında rakibi Nantes’i gol yağmuruna tuttu. İç sahada 4-0’lık galibiyete imza atan Franck Haise ve öğrencileri, 90 dakika boyunca hem skorun hakimiyetini hem de oyunun hakimiyetini elden bırakmadı. Son 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Lens, ilk haftalarda geçirdiği zor günlerden başarıyla çıktı. İlk 5 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi etkisiyle birlikte moral bulurken, etkisini Fransa Ligue 1’e taşıdı. Ligde son haftaların en formda takımları arasında yer alan Lens, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda ise ilk maçları 2 beraberlik, 1 galibiyetle noktaladı. 5 puanla lider Arsenal’ın 1 puan gerisinde yer aldılar. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran konuk ekip, Lorient deplasmanında galibiyet arayacak. Son 5 haftalık fikstürde yükselişe geçen ve Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan Lens, devler sahnesinde ise ilk maçlar sona erdiğinde namağlup bir performans sergiledi. Lens galibiyetlerine Lorient deplasmanında devam edecektir.

Marsilya – Lille: MS 2, 2.75 (iddaa) – 3.15 (Bets10) ; Marsilya sahasında Lille’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 11. hafta mücadelesi 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak yayınlancak. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Marsilya, geçtiğimiz hafta saha dışında yaşanan olayların ardından bir darbe daha aldı. Lyon maçı öncesinde taraftarlar Lyon takım otobüsüne saldırı düzenlerken, derbi ileri bir tarihe ertelendi. Üzücü olaylar yaşanırken, Marsilya adına zor günler devam ediyor. Fransa Ligue 1’de yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan, erken bir teknik adam değişikliğine giden Marsilya, puan kayıplarına Gennaro Gattuso yönetiminde devam ediyor. Milli ara dönüşünde lider Nice’a deplasmanda konuk olan ev sahibi, 10 kişi kaldığı derbiden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftada Monaco ve Nice derbilerinden eli boş dönen Marsilya, evinde ağırladığı Le Havre karşısında ise 3-0’lık galibiyete ima attı. Milli aradan etkisiz bir geri dönüş yapan Marsilya, bu hafta bir diğer ezeli rakibi Lille’i sahasında konuk edecek. Zor günlerden galibiyetle çıkmak istiyorlar. Monaco derbisinden 3 puanla çıkmayı başaran Lille, Fransa Ligue 1’de yükselişini milli ara dönüşünde sürdürüyor. Son 4 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Fonseca ve öğrencileri, milli ara dönüşü önce Brest ardından Monaco karşısında üst üste galibiyetler aldı. Zirve takibindeki iki rakibine karşı iyi bir oyun sergileyen Lille, 4. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza atan Monaco karşısında Ivan Cavaleiro ve Bafode Diakite’nin golleriyle 2-0’lık net bir galibiyet aldı. Savunmada hata yer vermeyen Lille, hücum hattında ise etkili olmayı başardı ve zorlu mücadelede sergilediği futbolla, son haftalardaki güven veren görüntüsünü devam ettirdi. Lider ile arasında 4 puan fark bulunan Lille, son 4 haftada 6 gol atıp, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Fransa Ligue 1’de son 4 hafta iyi performanslarıyla dikkat çeken Lille, zirve yarışına dahil olmayı başardı. Fonseca ve öğrencileri, Monaco zaferinin ardından zor günler geçiren Marsilya karşısında kazanmaya devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Salernitana – Napoli: MS 2, 1.26 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 11. hafta mücadeleleri sahne alırken, Salernitana sahasında Napoli’yi konuk edecek. 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 haftanın tamamında puan kaybı yaşarken, İtalya Kupası’nda ise 2 galibiyete imza attı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftayı 3 puanla geride bırakan ev sahibi, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı ve 2 hafta önce göreve Filippo Inzaghi’yi getirdi. Yeni hocasıyla en yakın rakiplerinden Cagliari ile iç sahada 2-2 berabere kalan ev sahibi, Geno deplasmanından ise 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Düşme tehlikesini beraber yaşadığı rakiplerine karşı dahi maç kazanmayan Salernitana, geçtiğimiz hafta İtalya Kupası 2. Tur kapsamında Sampdoria2ya karşı iç sahada 4-0’lık galibiyete imza attı ve moral buldu. Ev sahibi iç sahada sezonun ilk lig galibiyetini almak işitiyor. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, İtalya Serie A Ligi’nde 10 haftadan 18 puan topladı ve liderin 7 puan gerisinde, 5. sırada yer aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde konuk olduğu Union Berlin deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Rudi Garcia’nın öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise haftayı 2-2’lik Milan beraberliğiyle kapattı. Derbiye son derece kötü bir futbolla başlayan Napoli, ilk 45 dakika sona erdiğinde 2-0 geriye düştü. İkinci yarıda harikulade bir geri dönüşe imza atan Napoli, önce Politano ile farkı 1’e indirdi ardından Raspadori’nin enfes golüyle skoru eşitledi. Osimhen’in yokluğunda derbiden 1 puan çıkarmayı başaran konuk ekip, bu hafta Salernitana deplasmanında kazanarak, lider ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasını istemiyor. İtalya Serei A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, iki kulvarda birden etkisini sürdürmeye çalışıyor. Son haftalarda iki kulvarda birden iyi sonuçlar almayı başaran Napoli, Salernitana deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.16

Bets10 Bahis Oranı: 7.92