sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 04.11.2023

İtalya Serie A Ligi ve Türkiye Süper Lig kapsamında 4 Kasım Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Atalanta – İnter: İY 0, 1.97 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. Atalanta’nın sahasında İnter’i konuk edeceği mücadele, 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Atalanta, milli aradan İtalya Serie A Ligi’ne harika bir geri dönüş yaptı. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, son 2 haftalık fikstürde Genoa ve Empoli engellerini zorlanmadan geçerken, 180 dakika sonunda kalesinde gole geçit vermeyip, rakip fileleri ise 5 kez havalandırmayı başardı. Üst üste gelen galibiyetlerle zirve yarışına sıkı sıkı tutunmayı başaran Atalanta, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise ilk 3 haftadan namağlup 7 puanla çıkmayı başardı. İki kulvarda birden etkili bir performans sergileyen ev sahibi, bu hafta İnter derbisinde galibiyet arayacak. Ligde ilk 10 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Atalanta, rakip fileleri tam 18 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 8 gole izin verdi. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 haftadan lider çıkmayı başaran İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 3 hafta namağlup bir performansla 7 puan topladı ve D Grubu’nun liderlik koltuğunu Real Sociedad ile birlikte paylaştı. Milli ara dönüşünde Torino ve Roma karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Simone Inzaghi ve öğrencileri, 180 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi. 2 maçta da rakibine karşı oyunu domine etmeyi başaran İnter, 10 haftayı 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. En yakın rakibinin 2 puan üzerinde yer alan konuk ekip, iki kulvarda birden gösterdiği harikulade performansla sezona fırtına gibi bir giriş yaptı. Son hafta Roma derbisinde ezici bir futbolla karşımıza çıkan İnter, bu hafta Atalanta derbisinde galibiyet arayacak. Kazanarak liderlik koltuğundaki yerlerini korumak istiyorlar. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Atalanta ile İnter karşı karşıya geliyor. Milli aradan harika geri dönüşlere imza atan ezeli rakiplerin 3 puan mücadelesinde, taraf bahsi oldukça güç. Zirve yarışında kritik bir sınav verecek olan tarafların, ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyecektir.

Milan – Udinese: H1, 1.98 (iddaa) – 2.26 (Bets10) ; 4 Kasım Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi 11. hafta mücadelesinde, Milan ile Udinese kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22.45’te sahne alan mücadele, S Sport Plus ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Milan iki kulvarda birden üst üste puan kayıpları yaşadı. Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde 4 maçtır koruduğu galibiyet serisini ve liderlik koltuğunu iç sahada aldığı 1-0’lık Juventus mağlubiyetiyle kaybeden Milan, ardından UEFA Şampiyonlar Ligi’nde konuk olduğu PSG deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Düşüşe çare arayan Pioli ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Napol derbisine çıktı. Deplasmanda maça harika başlayan ilk 45 dakika boyunca oyunu tamamen rakip yarı sahaya yıkmayı başaran Milan, devre arasına Olivier Giroud’un attığı 2 güzel kafa golüyle 2-0 önde girdi. İkinci yarıda üstünlüğünü koruyamayan ev sahibinde, Leao ve Grioud oyundan çıkarken teknik adama tepki gösterdi. Hem saha içi hem de saha dışında yaşanan olaylarla düşüşe geçen ev sahibi, ligde liderin 3 puan gerisinde yoluna devam ederken, galibiyet serilerine geri dönmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 10. hafta geride kalırken, Udinese 2 farklı teknik adamla henüz maç kazanamadı. İlk 9 haftayı 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktıktan sonra çareyi teknik adam değişikliğinde arayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta göreve Gabriele Cioffi’yi getirdi. Yeni hocasıyla  Monza deplasmanına konuk olan Udinese, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve puan kayıplarına devam etti. Ligde düşme tehlikesini yakından hisseden ve averaj farkıyla düşme potasının üzerinde yer alan konuk ekip, İtalya Kupası’nda ise hafta içi Cagliari’yi iç sahada konuk etti. Mücadele 2-1’lik mağlubiyetle sona ererken, Udinese’nin galibiyet hasreti devam etti. Teknik adam değişikliğiyle toparlanmayı başaramayan Udinese’nin deplasmanda işi çok zor. İtalya Serie A Ligi’nde liderlik koltuğunu kaybeden Milan, son 2 haftada derbilerle karşı karşıya kalırken, 5 puan kaybetti. Eski günlerine geri dönmek isteyen Milan, taraftarı önünde derbilerde alınan kötü sonuçları unutturacak ve Udinese engelini zorlanmadan geçecektir.

Fenerbahçe – Trabzonspor: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.71 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Fenerbahçe evinde Trabzonspor’u konuk edecek. Türkiye Süper Ligi’nin 11. hafta fikstüründe yer alan dev derbi, 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19.00’da başlıyor. beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın hakemi Zorbay Küçük. Türkiye Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde tüm maçlarını kazanarak liderlik ipini göğüsleyen Fenerbahçe, ilk 19 maçta tarihi bir performans ortaya koyarken, İsmail Kartal yönetiminde tüm maçlarını kazandı. Gözünü şampiyonluğa diken Sarı Lacivertliler, yeni sezon için iddialı bir kadro kurarken, Edin Dzeko, Tadic, Fred, Becao, Djiku ve Szymanski harika performanslarıyla öne çıktı. İrfan Can Kahveci ise yeni transfer katkısı verdi ve Fenerbahçe formasıyla ilk kez bu kadar uzun süre etkili bir futbol sergiledi. Pendikspor deplasmanında alınan 5-0’lık galibiyette, Alexander Djiku, Fred ve Rodrigo Becao’nun sakatlıkları ev sahibinde moralleri bozdu. Derbi öncesi savunma hattını tamamen değiştirmek zorunda kaldılar. Liderlik koltuğunu ve galibiyet serisini sürdürmek isteyen Fenerbahçe, yeni sezonun ilk derbisine taraftarı önünde Trabzonspor’a karşı çıkacak. Trabzonspor’da, Abdullah Avcı etkisini izliyoruz. Nenad Bjelica yönetiminde sezona istediği başlangıcı yapamayan Bordo Mavililer, 2. kez göreve Avcı’yı getirdi. Şampiyon hocasıyla yeniden anlaşma sağlayan Trabzonspor, son 2 haftadan 4 puan çıkardı. Teknik adam değişikliğinin hemen ardından konuk ekibin iyi savunma performansları sergilediğini görüyoruz. Alanyaspor’a karşı iç sahada alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, Karagümrükspor deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndüler. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen Trabzonspor, ilk 10 haftayı ise 5 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. 16 puanla ligin 6. sırasında yer alan konuk ekip, liderin 14 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Sakatlıklarla boğuşan bir Fenerbahçe’ye karşı mücadele edecek olan konuk ekip, kazanarak lider ile arasındaki puan farkını azaltmak istiyor. Yeni sezonda 19 maçının tamamından galip çıkmayı başaran Fenerbahçe, tarihi bir sezon başlangıcına imza attı. Son haftada gelen sakatlık haberleri moralleri bozarken, ev sahibi eksiklerle derbide kazanmak istiyor. Trabzonspor ise teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçti. Dev derbide iki takımın karşılıklı gollere ima atacağını ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 6.67

Bets10 Bahis Oranı: 99.44