sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 04.11.2023

4 Kasım Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga’da bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak düzenledik. Kazanmanız dileğiyle.

Freiburg – Mönchengladbach: KGVAR, 1.35 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; 4 Kasım Cumartesi akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da haftayı mağlubiyetle kapatan Freiburg, mağlubiyetlerine Almanya DFB Kupası’nda devam etti. İç sahada Bochum’a karşı aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta lider Bayer Leverkusen karşısına moralli çıkan Christian Streich ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta lidere karşı deplasmanda 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Ligde son 3 haftada sadece düşme hattındaki Bochum’a karşı galip gelebilen ev sahibi, hafta içinde ise alt ligde mücadele eden Paderborn’a karşı iç sahada kaybetti. Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibi, iki kulvarda birden iyi performanslar sergilemedi. Bundesliga sahnesinde 8. sıraya kadar gerileyen ve üst sıralardan adım adım uzaklaşan Freiburg, Gladbach’a karşı iç sahada galibiyet arayacak. Mönchengladbach önce Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında, ardından Almanya DFB Kupası’nın 2. Turu’nda Heidenheim karşısına çıkarken, iki kulvarda birden alınan üst üste galibiyetlerle moral buldu. Gerardo Seoane önderliğinde sezona son derece etkisiz bir başlangıç yapan konuk ekip, son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. Milli ara dönüşünde Köln deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen konuk ekip, geçtiğimiz hafta ligde Heidenheim’a karşı 2-1’lik galibiyete imza attı. Hafta içi kupa serüveninde ise bu kez 3-1’lik galibiyete imza attı. Bundesliga’da alt sıralardan kurtulmak isteyen Gladbach, Freiburg’a karşı deplasmanda konuk olurken, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da üst sıraları bırakmak istemeyen Freiburg ille alt sıralardan kurtulmak isteyen Gladbach, 10. haftada karşı karşıya gelecek. Galibiyet hedefinde olan iki ezeli rakibin, bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

Köln – Augsburg: MS 2, 2.38 (iddaa) – 2.89 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 10. hafta heyecanı yaşanırken, Köln sahasında Augsburg’u konuk edecek. 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Köln, Almanya Bundesliga’da zor günler geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Leipzig deplasmanından 6-0’lık mağlubiyetle dönen Steffen Baumgart’ın öğrencileri, 9 hafta sonunda 7. mağlubiyetini aldı. Küme düşme hattının içerisinde yer alan Köln, 3-1’lik Mönchengladbach karşısında aldığı 3-1’lik galibiyetle toparlanma sinyalleri verirken, yeniden düşüşe geçti. Leipzig hezimetinin ardından bir alt ligde mücadele veren Kaiserslautern ile hafta içi Almanya DFB Kupası’nda karşı karşıya geldiler. 3-1’lik mağlubiyetle kötü gidişata devam eden Köln, bu hafta sahasında Augsburg’u konuk edecek. Güven vermekten çok uzakta kalan Köln, maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor. Augsburg cephesinde Jess Thorup etkisini izliyoruz. Almanya Bundesliga’da sezona istediği başlangıcı yapamayan Augsburg, teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçti. İlk 7 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 1 berberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekipte, Enrico Maassn ile milli arada yollar ayrıldı. Göreve Thorup yönetiminde milli ara dönüşü Heidenheim ve Wolfsurg galibiyetlerine imza attılar. Son 2 hafta kalesinde 4 gole engel olmayı başaramayan Augsburg, rakip fileleri ise 8 kez havalandırmayı başardı. Harika hücum performansıyla dikkat çeken konuk ekip, bu hafta Köln deplasmanında galibiyet arayacak. Teknik adam değişikliğinin ardından harika hücum performansıyla, savunmadaki hatalarını telafi eden Augsburg, ligin 10. sırasına kadar yükseldi. Düşme hattından uzaklaşarak, rahat bir nefes almayı başardılar. Almanya Bundesliga’da milli ara dönüşü iyi performanslar sergilemeyi başaran Augsburg cephesinde, Thorup etkisini görüyoruz. Teknik adam değişikliğiyle yükselişe geçen konuk ekip, düşme hattındaki Köln karşısında kazanmaya devam edecektir.

Dortmund – Bayern Münih: İY 0, 2.36 (iddaa) – 2.70 (Bets10) ; Borussia Dortmund evinde Bayern Münih’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’da 4 Kasım Cumartesi akşamı yaşanacak olan Der Klassiker heyecanı, Türkiye saati ile 20:30’da başlıyor. Dev maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Almanya Bundesliga’da tm 11 yıldır şampiyonluk hasreti yaşayan Borussia Dortmund, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu üzücü bir şekilde kaçırdı. Taraftarı önünde kazanamayan ve şampiyonluğu Bayern Münih’e kaptıran Edin Terzic ve öğrencileri, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Geçen sezonki hayal kırıklığını çabuk unutan Sarı Siyahlılar, ilk 9 haftada namağlup bir performans sergiledi. 6 galibiyet, 3 beraberlikle 21 puan toplamayı başaran ve liderin 4 puan gerisinde yoluna devam eden Dortmund, bu hafta Der Klassiker’de galibiyet arayacak. Hafta içi Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında Hoffenheim galibiyetine imza atan ve güven vermeye devam eden ev sahibi, sahasında Bayern Münih’i mağlup ederek, hem zirveye yaklaşmak hem de namağlup performansını sürdürmek istiyor. Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna namağlup devam etmeyi başaran Bayern Münih, Almanya DFB Kupası’nda mağlubiyetle döndü. 3. Lig ekiplerinden Saarbrücken karşısında tam 13 maç sonra mağlup oldu. Rotasyonlu bir kadroyla mücadele etmemesine karşın, yıldızlarıyla şok bir mağlubiyet yaşayan konuk ekipte, Der Klassiker öncesi moraller bozuk. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Darmstadt 98 karşısında 8-0’lık harika bir galibiyet alan Bayern Münih, 9 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Lider ile arasındaki puan farkını 2’de tutmayı başaran Bavyera ekibi, yeniden rotasını Almanya Bundesliga’ya çevirdi. 9 maçta rakip fileleri 34 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Bayern, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Almanya Bundesliga’nın namağlup takımlarından Dortmund ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Der Klassiker’de kazanmak isteyen Dortmund ve Bayern Münih’in, 9 maçtır sürdürdüğü etkili futboluna derbide devam edecek ve dev maçın ilk yarısında iki takımda birbirlerine üstünlük kurmayı başaramayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.58

Bets10 Bahis Oranı: 12.31