sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 04.11.2023

Almanya Bundesliga’da 10. hafta mücadeleleri sahne alırken, 4 Kasım Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Hoffenheim – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.40 (iddaa) – 1.61 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen, 4 Kasım Cumartesi akşamı Hoffenheim deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Hoffenheim, Almanya DFB Kupası’nda Dortmund engeline takıldı. Kupa serüvenine veda eden ev sahibi, rotasını tamamen Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Hoffenheim, deplasman galibiyetlerine 3-2’lik skorla devam etti. Son 6 haftanın tamamından galip çıkmayı başaran Stuttgart karşısında deplasman etkisini sürdüren Hoffenheim, deplasmanda 5’te 5 yapmayı başardı. İç sahada ise 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, Frankfurt ve Dortmund karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Zirve takibine devam eden Hoffenheim, iç sahada kötü gidişata son vermek isterken, bu hafta lider Bayer Leverkusen’i sahasında konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen, galibiyetlerine hem Almanya DFB Kupası hem de UEFA Avrupa Ligi’nde galibiyetlerine devam ediyor. Ligde haftayı 2-1’lik Freiburg galibiyetiyle noktalarken, hafta içi Almanya DFB Kupası kapsamında Sandhausen deplasmanından 5-2’lik galibiyetle döndü. Xabi Alonso yönetiminde tarihi bir performans oraya koyan Bayer Leverkusen, bu sezon çıktığı 14 resmi maçtan 13 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldı. Ligde 9 maçı 8 galibiyet, 1 beraberlikle noktalayan konuk ekip, sadece Bayern Münih deplasmanından beraberlikle dönerken, geri kalan tüm maçlarını kazandı. En yakın rakibinin 2 puan üzerinde liderliğini sürdüren konuk ekip, kupa dönüşünde lig galibiyetlerine devam etmek istiyor. Ligde 5 haftadır kazanmaya devam eden Bayer Leverkusen, bu hafta Hoffenheim deplasmanında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen, etkisini 3 kulvara birden taşıdı. 14 resmi maçı 13 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Xabi Alonso ve öğrencileri, güven vermeye devam ediyor. Leverkusen’n deplasmanda 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

Mainz 05 – Leipzig: MS 2, 1.39 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga 10. hafta mücadelesinde, Mainz 05 ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, Almanya Bundesliga’da ilk 9 haftanın tamamında puan kaybetti. Bo Svensson önderliğinde zor günler geçirmeye devam eden ev sahibi, Almanya DFB Kupası’nda da mağlup olmasına rağmen, teknik adam ısrarına devam ediyor. Ev sahibi ligde alınan 2-2’lik Bochum beraberliğinin ardından, Almanya DFB Kupası’nda Hertha Berlin deplasmanına konuk oldular ve alt ligde mücadele veren rakibi karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Uzun süredir ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Mainz 05, 9 hafta sonunda kalesini 24 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise sadece 9 gol atabildi. Almanya Bundesliga’da yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkarmayı başaran Leipzig, Almanya DFB Kupası’na ise 2. Tur mağlubiyetiyle veda etti. Marco Rose ve öğrencileri, ligde geçtiğimiz hafta Köln karşısında 6-0’lık galibiyete imza attı. Son 8 hafta 6 galibiyet, 2 beraberlikle 20 puan toplamayı başaran konuk ekibin, liderin 5 puan gerisinde kaldığını söyleyelim. Ligin 5. sırasında yoluna devam eden Leipzig, Almanya DFB KUpası 2. Tur kapsamında ise Wolfsburg engeline takıldı ve 1-0’lık mağlubiyetle kupa serüvenine veda etti. Ligde etkisini sürdürmek isteyen Leipzig, bu hafta Mainz 05 karşısında galibiyet arayacak. Ligin en zayıf halkasına karşı 3 puan arayacak olan konuk ekip, 9 maçta rakip fileleri tam 25 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 7 gole engel olamadı. Ligde iyi performanslarıyla dikkat çeken Leipzig, deplasmanda galibiyetin favorisi. Almanya Bundesliga’da son 8 haftaya namağlup performansıyla damga vuran takımlar arasında yer alan Leipzig, galibiyetlerine tam gaz devam edecek ve ligin en alt sırasında yer alan Mainz 05 karşısında galibiyetlerine devam edecektir.

Union Berlin – Frankfurt: MS 2, 2.45 (iddaa) – 2.90 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 10. hafta heyecanı yaşanırken, Union Berlin sahasında Eintracht Frankfurt’u konuk edecek. 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da son 6 haftanın tamamına mağlup olan Union Berlin, mağlubiyetlerine UEFA Şampiyonlar Ligi ve Almanya DFB Kupası’nda devam etti. Sezona iddialı bir giriş yapan ve ilk 2 haftadan 8 golle 6 puan toplamayı başaran Urs Fischer’in öğrencileri, son 6 haftada mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son olarak geçtiğimiz hafta Werder Bremen deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndüklerini belirtelim. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 3 haftadan puan çıkaramadılar. Hafta içi fikstüründe Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında Sttutgart deplasmanına konuk olurken, mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldılar.  Maç kazanmayı unutan ev sahibi, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. Dino Toppmöller ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da son 3 hafta namağlup bir performans sergilerken, ilk 9 haftada ise sadece Wolfsburg’a karşı deplasmanda mağlup oldu. 9 haftayı 14 puanla geride bırakan konuk ekip, kendisine 7. sırada yer buldu. Almanya DFB Kupası’nda ise yoluna devam eden Frankfurt, 2. Tur kapsamında geçtiğimiz hafta Viktoria Köln’ü mağlup etti. Son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çeken konuk ekibin, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise son hafta kazanarak, ilk 3 maçlık fikstürden 6 puan çıkardığını söyleyelim. 3 kulvarda birden yükselen bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Frankfurt, bu hafta Union Berlin karşısında galibiyet arayacak. Frankfurt, milli ara dönüşü 3 kulvarda birden sergilediği futbolla güven vermeyi başardı. Lige kupa galibiyetiyle moralli dönen Frankfurt, kazanmaya son haftaların en zayıf halkalarından Union Berlin karşısında devam edecek ve deplasmanda 3 puanı cebine koyacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.76

Bets10 Bahis Oranı: 7.37