İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Almeria Bahis Tahmini 05.11.2023

İspanya La Liga’da Pazar gününün ilk maçı. Almeria deplasmanda, Alaves’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Alaves ve Almeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alaves kazanır 1.82, beraberlik 3.75, Almeria kazanır ise 4.45 olarak açıklanmış.  

Alaves Alt Sıralarda 

Alaves La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Wanda Metropolitano’da konuk oldukları Atletico Madrid’e 2-1 kaybettiler. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Luis Garcia’nın ekibinde moraller bozuk. Üst üste 7 maçtır kaybeden bir Alaves var ve La Liga’da düşme hattının sadece 3 puan üzerindeler. 18. Sırada yer alan Celta Vigo ile aralarında 3 puanlık fark olduğunu da belirtelim. Bu hafta sonu Mendizorrotza’da Almeria’yı konuk edecek Alaves’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Almeria 10 Maçtır Kazanamıyor 

Almeria’da kötü gidişat devam ediyor. Gaizka Garitano’nun takımın başına gelmesi de pek fayda etmedi. Almeria’nın La Liga’da kazanamama serisi devam ediyor ve geçen hafta Nuevo Mirandilla’da konuk ettikleri Las Palmas’a 2-1 mağlup oldular. Maçın uzatma dakikalarında yediği golle sahadan puansız ayrılan Almeria’da galibiyet hasreti 10 maça çıktı. La Liga’da bu sezon galibiyeti alamayan tek takım olarak dikkat çeken Almeria’nın sadece 3 puanı var ve ligin son sırasındalar. Karşılaşma öncesinde Almeria’da Martin Svidersky, Ibrahima Kee ve Marc Pubill’ın sakatlıkları sürüyor.

Alaves – Almeria Maç Bilgileri

Alaves – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Martin Svidersky, Ibrahima Kee ve Marc Pubill’ın sakatlıkları sürüyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Aleksandar Sedlar, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Diego Marino, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Lazaro, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Alaves La Liga’da geçen hafta konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-1 mağlup olan Alaves’de moraler bozuk. Üst üste 7 maçtır kazanamıyorlar ve düşme hattına yaklaştılar. Almeria’nın ise bu sezon La Liga’da galibiyeti yok. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Las Palmas’a 2-1 kaybettiler. Bu mağlubiyet ile kazanamama serileri 11 maça çıktı. Son sıradalar ve artık reaksiyon göstermeleri şart. Mendizorrotza’da gollü bir maç izleriz. Her iki takımdan da gol beklentim var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves tek golle 3 puanı aldı. Son sıradaki Almeria’yı 1-0 mağlup ettiler ve La Liga’da 7 maç aradan sonra kazandılar.