sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.11.2023

İddaa fikstüründe 5 Kasım Pazar akşamı bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Bol şanslar.

Roma – Lecce: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 5 Kasım Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Roma ile Lecce karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele S Sport Plus ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Roma, İtalya Serie A Ligi’nin 10. haftasında İnter engeline takıldı. Lidere deplasmanda 3 maçlık galibiyet serisiyle konuk olan Jose Mourinho ve öğrencileri, maç boyunca önceliği savunma tedbirine verirken, bitime 9 dakika kala kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Hücum hattında maç boyunca etkili olmayı başaramayan ev sahibi, savunmada ise rakibine 81  dakika boyunca direnebildi. Frosinone, Cagliari ve Monza karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ve 3 maçta 7 gol bulan Roma, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. 14 puanla ligin 9. sırasına gerileyen ev sahibi, Lecce karşısında galibiyetlerine geri dönmek ve üst sıralara yetişmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Torino’yu sahasında konuk eden Lecce, kötü gidişatına 1-0’lık mağlubiyetle devam etti. Sezona müthiş bir başlangıç yapan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, ilk 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı. Son 5 haftalık fikstürde ise Lecce’nin sadece 2 puan topladığını ve galibiyet hasret kaldığını söyleyelim. Kötü gidişatına İtalya Kupası’nda devam eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta içi Parma deplasmanından 4-2,’lik mağlubiyetle döndü. Rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren ve son 6 maçtan galibiyet çıkarmayı başaramayan Lecce, güven vermekten çok uzakta. Ligde 11. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, ligin üst sıralarından koptu. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara dönüşü son derece iyi bir futbol sergileyen Roma, geçtiğimiz hafta lider karşısında mağlup olmaktan kurtulamadı. Konuk ekip lider karşısında kaybettiği 3 puanı, Lecce karşısında telafi edecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Fiorentina – Juventus: MS 2, 2.19 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; 5 Kasım Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi’nde iki ezeli rakip, Fiorentina ile Juventus karşı karşıya gelecek. Dev maç Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde milli araya kadar en etkili takımlar arasında yer alan Fiorentina, milli aradan iyi bir geri dönüş yapamadı. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, ilk 8 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı ve zirvenin en yakın takipçileri arasında yer aldı. Milli ara dönüşünde bu sezon ilk kez üst üste 2 mağlubiyet yaşayan Fiorentina, önce Empoli ardından Lazio’y karşı kaybetti. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan ev sahibi, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. İlk 8 haftada 18 gole imza atan Fiorentina, milli ara dönüşünde hücum etkisini de kaybetti. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde namağlup bir performans sergilemesine rağmen, ligde etkisini sürdürmeyi başaramayan ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Juventus’a karşı galibiyet arayacak. Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde lider ile birlikte son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. Son 5 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza atarken, 5 maç boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Harika savunma performansıyla dikkat çeken JUVE, milli ara dönüşünde Milan derbisini kazanırken, geçtiğimiz hafta kazanmaya Hellas Verona karşısında devam etti. İlk 10 haftalık fikstürde ise konuk ekibi mağlup edebilen tek takım Sassuolo oldu. Lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunan Juventus, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden men edilmesinin ardından, rotasını tamamen lig şampiyonluğuna çevirdi. Harika bir performans grafiğiyle Fiorentina deplasmanında konuk olacak olan Juventus, zirveyle puan farkının açılmasını istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam eden Juventus, son 5 haftada hem maç kaybetmedi hem de kalesinde gole geçit vermedi. Harika bir performans grafiğine sahip olan JUVE, galibiyetlerine zorlu Fiorentina deplasmanında devam etmeyi başaracaktır.

Cagliari – Genoa: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; 5 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 11. hafta mücadelesinde, Cagliari ile Genoa karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 9 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Cagliari, Claudio Ranieri ısrarına devam etti. Tecrübeli teknik adamına tüm kötü gidişata rağmen devam eden ev sahibi, sezonun ilk galibiyetine 10. haftada imza attı ve iç sahada konuk ettiği Frosinone karşısında 4-3’lük galibiyete imza attı. Savunma zafiyetleri devam etse de, son hafta hücum hattı kötü gidişata harika performansıyla son verdi. Ligde alınan galibiyetin ardından, İtalya Kupası 2. Tur kapsamında Udinese deplasmanına konuk olan ev sahibi, deplasmandan 2-1’lik galibiyetle dönerek, kupa serüvenine devam etti. İki kulvarda birden alınan galibiyetlerle yükselişe geçen Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme hattından kurtulmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Genoa, 11 puanla kendisine 14. sırada yer buldu. Düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunan konuk ekip, Milan ve Atalanta karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, Salernitana’ya karşı aldığı 1-0’lık galibiyetle kötü gidişata son verdi. 180 dakika boyunca skor üretmeyen konuk ekip, gol orucunu 10. haftada bozdu. Ligde alınan galibiyetle birlikte moral bulan Alberto Gilardino’nun öğrencileri, galibiyetlerine İtalya Kupası’nda devam etti. 2. Tur kapsamında karşı karşıya geldikleri Reggiana karşısında 2-1’lik galibiyete imza attılar. Konuk ekip kupa dönüşünde lig galibiyetlerine devam etmek ve alt sıralardan kurtulmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde haftayı galibiyetlerle kapatan iki takımda, kazanmaya İtalya Kupası’nda devam etti. İki formda takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Toplam İddaa Oranı: 5.91

Bets10 Bahis Oranı: 7.72