Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Beşiktaş İddaa Tahmini 05.11.2023

Trendyol Süper Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Antalyaspor evinde, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Antalyaspor kazanır 3.23, beraberlik 3.71, Beşiktaş kazanır ise 2.26 olarak açıklanmış.  

Antalyaspor 2 Maç Sonra Kazandı 

Antalyaspor Süper Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Başakşehir’i 1-0 mağlup eden Kırmızı Beyazlılar, Dario Saric’in golüyle 3 puanı aldı. Bu hafta sonu ise iç sahada Beşiktaş’ı konuk edecekler. Süper Lig’de şimdiye kadar 10 hafta geride kaldı ve Antalyaspor’un 12 puanı bulunuyor. Özellikle iç sahada kolay kolay kaybetmeyen bir Antalyaspor var. Beşiktaş maçı öncesinde Antalyaspor’da Güray Vural’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Beşiktaş Galibiyet Peşinde 

Beşiktaş Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’da Gaziantep FK’yı konuk etti ve sahadan 3 puan ile ayrıldı. Beşiktaş’a galibiyeti getiren goller ise Salih Uçan ve Cenk Tosun’dan geldi. Süper Lig’de son 4 maçta 3. Galibiyetini elde eden Beşiktaş bu hafta sonu Antalyaspor’un konuğu olacak. Dış sahada oynadığı son maçta Galatasaray’a 2-1 kaybeden Burak Yılmaz’ın ekibi bu hafta Antalyaspor karşısında kazanarak 3. Sıraya yerleşmeyi hedefliyor. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Daniel Amartey, Rachid Ghezzal ve Arthur Masuaku’nun sakatlığı sürüyor. 

Antalyaspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Antalyaspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Güray Vural’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Beşiktaş’ta Daniel Amartey, Rachid Ghezzal ve Arthur Masuaku’nun sakatlığı sürüyor. 

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Atabaerk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Oxlade Chamberlain, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Beşiktaş geçen hafta Gaziantep FK karşısında kazanarak moral buldu. İkinci yarıda buldukları gollerle 2-0 kazanan Siyah Beyazlılar ilk 4 umutlarını sürdürüyor. Antalyaspor ise geçen hafta Başakşehir’i tek golle geçti. Süper Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdiler. Her iki takıma da bu sezon pek güvenilecek gibi değil. Savunmada sorun yaşayan iki takımın maçında gollü bir karşılaşma izleriz. En az 3 gol beklentim var. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.60

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor sürpriz yaptı. İlk yarıyı 1-0 geride kapattıkları maçta Beşiktaş’ı 3-2 mağlup ettiler.