Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 05.11.2023

Trendyol Süper Lig’de alt sıralarda yer alan Konyaspor evinde, Fatih Karagümrük karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Konyaspor ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 2.21, beraberlik 3.57, Fatih Karagümrük kazanır ise 3.47 olarak açıklanmış.

Konyaspor 3 Puan Peşinde 

Konyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından puansız ayrıldı. Rakibine 3-0 kaybettiler ve yeni hocası Hakan Keleş yönetiminde çıktıkları ilk maçtan mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır galibiyet alamayan Yeşil Beyazlılar düşme hattına da yaklaşmış durumda. Hafta içi Türkiye Kupaso’nda Erbaaspor’u 3-0 ile geçen Konyaspor biraz olsun moral buldu. Bu hafta sonu Süper Lig’de Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Konyaspor’da Muhammet Demir’in sakatlığı sürüyor. 

Fatih Karagümrük Alt Sıralarda 

Fatih Karagümrük Süper Lig’ de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Trabzonspor ile golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Alparslan Erdem’in ekibi son 2 maçta Adana Demirspor ve Trabzonspor maçlarında 4 puan çıkarttı ve dikkat çekti. Süper Lig’de geride kalan 10 haftada 10 puan toplayan Kırmızı Siyahlılar düşme hattının sadece 2 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta sonu ise Konyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Lawrence Nicholası’ın sakatlığı sürüyor. 

Konyaspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Konyaspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Muhammet Demir’in sakatlığı sürüyor. Fatih Karagümrük’de Lawrence Nicholası’ın sakatlığı sürüyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Bruno Paz, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Solok Cikalleshi

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Konyaspor Süper Lig’de geçen haftayı puansız kapattı. Konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de 6 maçtır kazanamayan Konyaspor’da moraller bozuk. Fatih Karagümrük ise geçen haftayı 1 puan ile geçti. İç sahada konuk ettikleri Trabzonspor ile golsüz berabere kaldılar. Son haftalarda iyi bir ivme yakalamaya başladılar ama Konyaspor galibiyete aç. Artık kazanmaları gerekiyor. Yeni hocası Hakan Keleş yönetiminde sezonun ilk 3 puanını alırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.21

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor 1 puanı zor kurtardı. Uzatma dakikalarında Cikalleshi’nin penaltı golüyle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar.