İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Luton Town Liverpool İddaa Tahmini 05.11.2023

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçını kazanan Liverpool deplasmanda, Luton Town’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 19.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Luton TownLiverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Luton Town kazanır 11.50, beraberlik 6.60, Liverpool kazanır ise 1.26 olarak açıklanmış.

Luton Town 4 Maçtır Kazanamıyor 

Luton Town Premier Lig’de galibiyet almakta zorlanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’da konuk oldukları Aston Villa karşısında da haftayı puansız geçtiler. Rakibine 3-1 mağlup olan Luton Town’un galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Luton Town’un düşme hattında yer aldığını belirtelim. Bu hafta sonu ise Premier Lig’de Kenilworth Road’da Liverpool’u konuk edecekler. Rob Edwards’ın ekibini yine zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Luton Town’da Albert Sambi Lokonga ve Jordan Clark’ın sakatlıkları sürüyor. 

Liverpool 3 Puan Peşinde 

Liverpool Premier Lig’de son 2 maçını kazanarak geçti. Üst üste Anfield’da oynadıkları maçlarda önce Everton’ı 2-0, ardından ise Nottingham Forest’ı 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkartan Liverpool’da moraller yerinde. İlk 4 yarışının içinde kalan ve zirve takibini de devam ettiren Jurgen Klopp’un öğrencileri bu hafta sonu Kenilworth Road’da Luton Town’un konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Liverpool’da bu hafta sonu Thiago Alcantara ve Stefan Bajcetic’in sakatlıkları devam ediyor. 

Luton Town – Liverpool Maç Bilgileri

Luton Town – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak. Mücadele Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kenilworth Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Albert Sambi Lokonga ve Jordan Clark’ın sakatlıkları sürüyor. Liverpool’da bu hafta sonu Thiago Alcantara ve Stefan Bajcetic’in sakatlıkları devam ediyor. 

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Luton Town Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Aston Villa deplasmanında 3-1 kaybettiler. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Luton Town düşme hattında. Liverpool ise moralli. Everton galibiyetinin ardından Nottingham Forest engelini 3 golle geçtiler. Zirve takibini devam ettiren Liverpool bu hafta Luton Town deplasmanında ada net favori. Jurgen Klopp’un ekibi Kenilworth Road’da zorlanmadan kazanır ve yoluna devam eder.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.43

Hovarda Oranı: H2, Oran 1.64

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool 2 puan bıraktı. Luton Town deplasmanında 1 puanı son dakikalarda kurtardılar.