İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Aston Villa İddaa Tahmini 05.11.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Aston Villa deplasmanda, Nottingham Forest’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Nottingham Forest ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 4.00, beraberlik 3.85, Aston Villa kazanır ise 1.92 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest Galibiyete Hasret 

Nottingham Forest’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da Liverpool’un konuğu olan Steve Cooper’ın ekibi sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Haftayı puansız kapatan Nottingham Forest’da galibiyet hasreti 6 maça çıkmış oldu. Premier Lig’de geride kalan 10 haftada sadece 2 galibiyeti bulunan Nottingham Forest’ın 10 puana sahip olduğunu ve düşme hattının 2 basamak üzerinde yer aldığını belirtelim. Bu hafta sonu ise City Ground’da Aston Villa’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Divock Origi, Gonzalo Montiel ve Chris Wood sakat olan isimler. 

Aston Villa Favori Taraf 

Aston Villa’da moraller yerinde. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Luton Town engelini kolay geçen Aston Villa mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Moussa Diaby önderliğinde rahat bir 3 puan elde eden Aston Villa’nın yenilmezlik serisi devam ediyor. Premier Lig’de son 6 maçında tam 16 puan toplayan Unai Emery’nin ekibi mağlubiyeti unuttu diyebiliriz. Bu hafta sonu konuk olacakları Nottingham Forest deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Nottingham Forest – Aston Villa Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Divock Origi, Gonzalo Montiel ve Chris Wood sakat olan isimler. Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Taiwo Awoniyi

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Nottingham Forest Premier Lig’de geçen hafta Liverpool’a konuk oldu ve mücadeleyi 3-0 kaybetti. Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Steve Cooper’ın ekibi düşme hattına yaklaşmaya başladı. Aston Villa ise çıkışını devam ettiriyor. Geçen hafta Luton Town’u 3-1 mağlup eden Aston Villa yenilmezlik serisini 6 maça çıkarttı. Bu 6 maçlık süreçte 16 puan toplayarak dikkat çektiler. Aston Villa bugün Ollie Watkins önderliğinde kazanarak ilk 4 umutlarını devam ettirir. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest sürpriz yaptı. City Ground’da Aston Villa’yı 2-0 mağlup ettiler ve Premier Lig’de 5 maç aradan sonar 3 puan sevinci yaşadılar.