İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Rayo Vallecano İddaa Tahmini 05.11.2023

İspanya La Liga’da Pazar gününün kapanış maçı. Rayo Vallecano deplasmanda, Real Madrid’in konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Madrid ile Rayo Vallecano takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Real Madrid galibiyetine 1.31, beraberlik tercihine 5.80, Rayo Vallecano galibiyetine ise 9.30 verildiğini görüyoruz.

Real Madrid El Clasio’yu Kazandı 

Real Madrid La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Hem de El Clasio’da çok önemli bir 3 puan aldılar. Barcelona karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı Jude Bellingham’ın attığı gollerle 2-1 kazanan Real Madrid’de moraller yerinde. La Liga’da geride kalan 11 haftada 28 puan toplayan Carlo Ancelotti’nin ekibi liderliğini devam ettiriyor. Bu sezon La Liga’da sadece Atletico Madrid’e kaybeden Real Madrid, Bernabeu’da oynadığı 4 maçı da kazanmayı başardı. Bu hafta sonu Rayo Vallecano’yu konuk edecek Real Madrid’de Eder Militan ve Thibaut Courtois’in sakatlığı sürüyor. 

Rayo Vallecano 1 Puanı Kurtardı 

Rayo Vallecano La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Vallecas’da konuk ettikleri Real Sociedad ile 2-2 berabere kaldılar. Rakibi karşısında 1-0 öne geçen Rayo Vallecano üstünlüğünü koruyamadı. Geriye düştükleri maçta 1 puanı son dakikalarda kurtardılar. La Liga’da uzun bir süredir kaybetmeyen Francisco Rodriguez’in ekibi bu hafta sonu lider Real Madrid karşısında da sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Real Madrid – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Real Madrid – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Eder Militan ve Thibaut Courtois’in sakatlığı sürüyor. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Toni Kroos, Jude Bellingham, Carlos Vinicius, Joselu

Rayo Vallecano'nun ilk 11'i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Diego Mendez, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Real Madrid La Liga’da geçen hafta El Clasico’da Barcelona’nın konuğu oldu. Karşılaşmadan Bellingham’ın golleriyle 2-1 galip ayrılan Real Madrid liderliğini korudu. Rayo Vallecano ise geçen hafta Real Sociedad karşısında da kaybetmedi. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Rayo Vallecano’da yenilmezlik serisi 7 maça çıktı. Muhtemelen bu seri bugün Bernabeu’da sona erecek. Real Madrid bugün farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.77

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid puan kaybetti. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano ile golsüz berabere kaldılar ve 2 puan bıraktılar.