İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Athletic Bilbao İddaa Tahmini 05.11.2023

İspanya La Liga’da 5 maç aradan sonra kazanan Villarreal bu hafta evinde, Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Villarreal ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villarreal kazanır 2.98, beraberlik 3.55, Athletic Bilbao kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.  

Villarreal’den 3 Puan 

Villarreal La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kaptan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Granada deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile döndüler ve moral buldular. La Liga’da 5 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Pacheta’nın öğrencileri bu hafta ise Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Özellikle bu sezon iç sahada kötü sonuçlar alan Villarreal’in La Liga’da taraftarı önünde sadece 1 galibiyeti var. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Vİllarreal bu hafta Athletic Bilbao karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Villarreal’de Yeremy Pino’nun sakatlığı bulunuyor. 

Athletic Bilbao Galibiyet Peşinde 

Athletic Bilbao geçtiğimiz hafta sonu Valencia ile karşı karşıya geldi. San Mames Barria’da kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Valencia karşısında 1 puanı son dakikalarda Alex Berenguer’in attığı golle kurtardılar. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Ernesto Valverde’nin ekibi son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından La Liga’da 6. Sıraya kadar geriledi. Bu hafta sonu ise La Ceramica’da Villarreal’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez’in sakatlığı sürüyor. 

Villarreal – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Villarreal – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Yeremy Pino’nun sakatlığı bulunuyor. Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez’in sakatlığı sürüyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Smino, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Unai Gomez, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Villarreal geçen hafta konuk olduğu Granada deplasmanından 3 puan ile döndü. Los Carmenes’de ilk yarıdan fişi çektiler ve Granada’yı 3-2 mağlup ettiler. Pacheta’nın öğrencileri La Liga’da 5 maç sonra kazanarak moral buldu. Athletic Bilbao ise evinde konuk ettiği Valencia karşısında 2 puan bıraktı. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Son haftalarda iki takımda güven vermiyor. Bu sebeple gollere yönelmekte fayda var. Villarreal evinde kolay gol giyen bir takım. La Ceramica’Da karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Athletic Bilbao, La Ceramica’da konuk olduğu Villarreal’i 3-2 mağlup ederek 3 puanı kaptı.