Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Çaykur Rizespor Bahis Tahmini 06.11.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Çaykur Rizespor deplasmanda, Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Gaziantep FKÇaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Gaziantep FK kazanır 2.33, beraberlik 3.59, Çaykur Rizespor kazanır ise 3.21 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK Deplasmanda Kaybetti

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’da Beşiktaş’ın konuğu olan Kırmızı Siyahlılar mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İkinci yarıda yediği gollerle sahadan puansız ayrılan Marius Sumudica’nın ekibi düşme hattında yer alıyor. Süper Lig’de bu sezon geride kalan 10 haftada 3 galibiyet alabilen Gaziantep FK bu hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Furkan Soyalp kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Çaykur Rizespor Düşüşe Geçti

Çaykur Rizespor son haftalarda düşüş yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Galatasaray’a ikinci yarıda yedikleri golle 1-0 mağlup oldular. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen İlhan Palut’un ekibi bu süreçte tek galibiyetini Samsunspor karşısında alabilmişti. Süper Lig’de geride kalan 10 haftada 4 galibiyeti bulunan Çaykur Rizespor bu hafta düşme hattındaki Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor’da Okechukwu Azubike’nin sakatlığı devam ediyor.

Gaziantep FK – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Furkan Soyalp kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor’da Okechukwu Azubike’nin sakatlığı devam ediyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Luka Stankovski, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

İddaa Tahmini

Gaziantep FK geçen haftayı puansız geçti. Beşiktaş deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Süper Lig’de bu sezon sadece 3 galibiyet alabildi ve düşme hattında bulunuyorlar. Çaykur Rizespor’da ise kötü gidişat devam ediyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Galatasaray’dan puan alamadılar. Mücadeleyi 1-0 kaybeden Karadeniz ekibi düşüşünü sürdürüyor. Gaziantep FK maçın favorisi olarak gösteriliyor ama taraf bahsini riskli görüyorum. Gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK evinde bir galibiyet daha aldı. Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar.