Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Alanyaspor Bahis Tahmini 06.11.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alanyaspor deplasmanda, Kayserispor’a konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Kayserispor ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kayserispor galibiyetinin 2.07, beraberlik tercihinin 3.72, Alanyaspor galibiyetinin ise 3.72 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Kayserispor’da Moraller Yerinde

Kayserispor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Hatayspor deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise iç sahada konuk ettikleri Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etmeyi başarmışlardı. Son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Recep Uçar’ın ekibinde moraller yerinde. Üst sıraları zorlayan Kayserispor bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da savunmadan Julian Jeanvier’ın sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor’dan Dramatik Mağlubiyet

Alanyaspor’da teknik direktör Ömer Erdoğan’ın görevine son verildi. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Sivasspor’u konuk eden Akdeniz ekibi 1-0 önde olduğu maçta uzatma dakikalarında arka arkaya yediği gollerle maçı 2-1 kaybetti ve dramatik bir mağlubiyet yaşadı. Süper Lig’de oynadığı 10 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Alanyaspor düşme hattının yakınında. Hafta içi takımın başına Fatih Tekke getirildi ve yeni hocası ile ilk maçlarına Kayserispor deplasmanında çıkacaklar. Maç öncesinde Alanyaspor’da Richard Candido’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Kayserispor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da savunmadan Julian Jeanvier’ın sakatlığı devam ediyor. Alanyaspor’da Richard Candido’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Mame Thiam

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

İddaa Tahmini

Kayserispor üst üste galibiyetler almaya başladı. Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından geçen hafta Hatayspor deplasmanında da kazandılar. Hücumda bir hayli üretkenler. Alanyaspor ise geçen hafta Sivasspor’a direnemedi. Uzatma dakikalarında önde oldukları maçı kaybettiler. Özellikle son haftalarda çok gol yiyorlar. Kayseri’de gollü bir maç izleriz. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor’da puan kayıpları devam etti. Konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 1-0 kaybettiler.