İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Chelsea  İddaa Tahmini 06.11.2023

İngiltere Premie Lig’de lider Tottenham evinde, Chelsea’yi ağırlayacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Tottenham ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 2.20, beraberlik 3.80, Chelsea kazanır ise 3.15 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın KGVAR ve 2.5 ÜST tercihine 20.00 oran veriliyor. 

Tottenham 10 Maçtır Kaybetmiyor

Tottenham Premier Lig’de bu sezon harika bir dönemden geçiyor. Ange Postecoglou yönetiminde geride kalan 10 haftada 26 puan toplayan Tottenham liderliği elinde bulunduruyor. Geçtiğimiz hafta Selhurst Park’da Crystal Palace’ı 2-1 mağlupe den Tottenham üst üste 4. galibiyetini aldı. Üst üste 10 maçtır kaybetmeyen Tottenham’da moraller yerinde. Bu hafta ise Londra derbisinde Chelsea’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Tottenham’da Manor Solomon, Ryan Sessegnon ve Ivan Perisic’in sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea 3 Maç Sonra Kaybetti

Chelsea Premier Lig’de 3 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Stamford Bridge’de konuk ettikleri Brentford karşısında puan alamadılar. Karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Mauricio Pochettino’nun öğrencileri üst sıra hedefinden de uzaklaşıyor. Bu sezon özellikle büyük maçlarda iyi bir direnç gösteren Chelsea, favori olduğu maçlarda istediği sonuçları alamıyor. Bu hafta lider Tottenham ile Londra derbisine çıkacaklar. Maç öncesinde Chelsea’de Wesley Fofana, Romeo Lavia ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham – Chelsea Maç Bilgileri

Tottenham – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Manor Solomon, Ryan Sessegnon ve Ivan Perisic’in sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Wesley Fofana, Romeo Lavia ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Emerson Royal, Yves Bissouma, Oliver Skipp, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Richarlison

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Malo Gusto, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill, Ben Chilwell, Enzo Fernandez, Conor Gallagher, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka, Nicolas Jackson

İddaa Tahmini

Tottenham geçen hafta Crystal Palace deplasmanında da kazanarak liderliğini sürdürdü. Rakibini 2-1 mağlup eden Ange Postecoglou’nun ekibi Premier Lig’de 10 maçtır kaybetmiyor ve lider konumdalar. Chelsea ise Stamford Bridge’de haftayı puansız kapattı. Konuk ettikleri Brentford’a 2-0 kaybettiler. Premier Lig’de bu sezon deplasman maçlarında çok daha iyi oynuyorlar. Londra derbisinde gollü bir karşılaşma beklentim var. Hem Tottenham’dan hem de Chelsea’den gol bekliyorum. Karşılıklı goller atılır. 

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea sürpriz yaptı. Londra derbisinde 9 kişi kalan Tottenham’ı 4-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar.