İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Cadiz Bahis Tahmini 06.11.2023

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Cadiz deplasmanda, Getafe’ye konuk oluyor. Zorlu karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Getafe ve Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Getafe kazanır 1.92, beraberlik 3.25, Cadiz kazanır ise 4.65 olarak açıklanmış.

Getafe 5 Maçtır Berabere

Getafe La Liga’da son haftalarda üst üste beraberlikler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mallorca deplasmanına konuk olan Jose Bordalas’ın öğrencileri karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da son 6 maçını kazanamayan Getafe’nin üst üste 5 maçtır ise berabere kaldığını belirtelim. Ligin en fazla beraberlik alan takımlarından biri olan Getafe bu hafta Alfonso Perez’de Cadiz’i konuk edecek. Kazanarak moral bulmak isteyen Getafe’de Enes Ünal’ın sakatlığı devam ediyor.

Cadiz Alt Sıralarda

Cadiz La Liga’da haftalardır galibiyet alamıyor. Sergio Gonzalez’in öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Sevilla karşısında puan alamadı. Rakibi karşısında 2-0 öne geçtikleri maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Haftayı 1 puan ile geçen Cadiz’de galibiyet hasreti ise 7 maça çıktı. Düşme hattındaki Celta Vigo ile aralarında sadece 3 puanlık fark var. Bu hafta Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olacak Cadiz’de Ivan Alejo, Fali ve Ruben Sobrino kart cezalısı. Fede San Emeterio ise sakat.

Getafe – Cadiz Maç Bilgileri

Getafe – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Enes Ünal’ın sakatlığı devam ediyor. Cadiz’de Ivan Alejo, Fali ve Ruben Sobrino kart cezalısı. Fede San Emeterio ise sakat.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Nemanja Maksimovic, Jaime Mata, Juanmi Latasa

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

İddaa Tahmini

Getafe’de galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Mallorca deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrılan Getafe üst üste 5. Beraberliğini aldı. La Liga’da tam 6 maçtır da kazanamayan bir Getafe var. Cadiz ise geçen hafta Sevilla karşısında 2 puan bıraktı. 2-0 öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Cadiz La Liga’da 7 maçtır kazanamıyor ve düşme hattına yaklaştılar. Zor bir maç. Getafe savunma kurgusu iyi olan bir takım. Düşük skorlu bir maç olur. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.29

Genzobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.44

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe tek golle kazandı. 10 kişi kaldıkları maçta Cadiz engelini 1-0 ile geçerek iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdürdüler.