sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.11.2023

7 Kasım Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında 4. hafta heyecanı başlarken, güvendiğimiz mücadeleleri kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Borussia Dortmund  Newcastle United: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 7 Kasım Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. hafta mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Newcastle United karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak maçı, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. Newcastle United deplasmanında zor anlar yaşamasına rağmen, St. James’ Park’tan 3 puanla dönmeyi başaran Borussia Dortmund, ilk maçlar sona ererken aldığı sezonun ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetiyle, gruptan çıkma umutlarını korudu. 90 dakika boyunca kaleci Kobel’in harika performansı dikkat çekerken, Newcastle United golcülerine geçit vermeyen Sarı Siyahlılar, Felix Nmecha’nın ikinci yarıda kaydettiği tek golle 3 puanı hanesine yazdırdı. PSG deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından, Milan ile iç sahada golsüz berabere kalan Dortmund, ilk maçları 4 puanla tamamladı. Almanya Bundesliga’da ise Edin Terzic ve öğrencileri, geçtiğimiz haftaya kadar namağlup bir performans ortaya koydu. 6 galibiyet, 3 beraberliğe imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Bayern Münih engeline takıldı. Dortmund adına Der Klassiker 4-0’lık mağlubiyetle sona ererken, gözler Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Teselliyi devler sahnesinde arayacak olan ev sahibi, bir kez daha Newcastle United karşısında kazanmak istiyor. İngiliz ekibi Newcastle United, sakatlıklarla boğuşmasına karşın, iki kulvarda birden iyi performanslarıyla dikkat çekiyor. Sezona kötü bir başlangıç yapmasına karşın, Eddie Howe ve öğrencileri, kısa sürede toparlanmayı başardı. İngiltere Premier Lig’de ilk 4 haftada 3 kez mağlup olan Newcastle United, son 7 haftada ise namağlup bir performans ortaya koydu. 5 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan konuk ekip, son maçta Arsenal’a karşı 1-0’lık galibiyete imza attı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 3 haftadan 4 puan çıkardılar. Milan deplasmanından alınan golsüz beraberliğin ardından, PSG’ye karşı iç sahada 4-1’lik galibiyete imza attılar. İlk 2 haftanın en iyi performansını sergileyen Newcastle United, iç sahada ağırladığı Dortmund karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Mağlup olmasına rağmen rakibiyle dişe diş bir mücadele ortaya koyan konuk ekibin, kaleci Kobel ve direkleri geçemediğini belirtelim. İyi futboluna iki kulvarda birden tam gaz devam eden Newcastle United, Dortmund’a iç sahada kaptırdığı 3 puanı, deplasmanda telafi etmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk 3 haftayı 4’er puanla geride bırakan Dortmund ve Newcastle United karşı karşıya geliyor. İlk maçta Dortmund deplasmandan tek golle 3 puan çıkarmayı başarırken, iki takımda maç boyunca harika bir futbol sergiledi. Kalecilerin harika performansı skoru belirlerken, bu kez iki takımında Almanya’da karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

Milan – PSG: MS 2, 1.94 (iddaa) – 2.26 (Bets10) ; 7 Kasım Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde, Milan ile PSG karşı karşıya geliyor. F Grubu 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, EXXEN platformu tarafından canlı olarak yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ilk maçlardan galibiyet çıkaramayan Milan, gruptan çıkma umutlarını zora soktu. Açılışı iç sahada Newcastle United beraberliğiyle yapan Pioli ve öğrencileri, golsüz beraberliklerine Dortmund deplasmanında devam etti. İlk 2 haftayı 2 puanla geride bırakan ev sahibi, en büyük darbeyi ise PSG deplasmanında aldı. Fransa deplasmanında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Milan, 90 dakika boyunca PSG karşısında zor anlar yaşadı ve ağır bir mağlubiyet aldı. İtalya Serie A Ligi’nde ise Pioli ve öğrencilerinin ilk 8 haftadan lider çıkmayı başardığını belirtelim. 7 galibiyet, 1 mağlubiyetle milli araya kadar harika bir performans sergileyen ev sahibi, milli ara dönüşünde 3 haftanın tamamında puan kaybetti. Juventus ve Udinese’ye karşı mağlup olan ekip, Napoli deplasmanından ise 1 puanla döndü. Gruotaan çıkma umutları bitmek üzere olan Milan, bu hafta PSG karşısına galibiyet parolasıyla çıkıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda 3 haftadan 6 puanla çıkmayı başaran PSG, Luis Enrique önderliğinde liderlik koltuğuna oturdu. Fransa Ligue 1 şampiyonluğuna rağmen teknik adam değişikliğine giderken, İspanyol teknik adamla ilk maçlardan istediğini aldı diyebiliriz. Dortmund karşısında 2-0, Milan karşısında ise 3-0’lık galibiyetlere imza atan PSG, grupta sadece Newcastle United deplasmanından puansız döndü. Milan karşısında son hafta harika bir futbol sergileyen ve liderlik koltuğuna oturan PSG, bu kez İtalyan devine karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de tam 4 haftadır üst üste galibiyetlere imza atan PSG, lider ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Son olarak Montpellier karşısında ligde 3-0’lık galibiyete imza atan konuk ekip, 11 haftalık fikstürü 24 puanla geride bıraktı ve sadece Nice karşısında mağlup oldu. Mbappe ile hücum hattında harikalar yaratan PSG, iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor. Fransa Ligue 1’de tam 4 haftadır galibiyetten vazgeçmeyen PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 haftadan 6 puanla lider çıktı. Milan’a karşı iç sahada harika bir futbolla rahat bir galibiyet alan PSG, kazanmaya İtalya deplasmanında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatarak, liderlik koltuğundaki yerini korumaya devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.69

Bets10 Bahis Oranı: 3.66