UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Galatasaray İddaa Tahmini 08.11.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu heyecanı devam ediyor. Lider Bayern Münih evinde, temsilcimiz Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Bayern Münih ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Bayern Münih kazanır 1.24, beraberlik 7.14, Galatasaray kazanır ise 11.51 olarak açıklanmış. KGVAR ve 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.  

Bayern Münih Lider Konumda

Bayern Münih adına işler yolunda gidiyor. Thomas Tuchel’in öğrencileri grupta oynadığı 3 maçı da kazanarak liderliğini devam ettiriyor. 2 hafta önce Rams Park’da konuk oldukları Galatasaray’ı 3-1 ile geçmişlerdi. Bu maçın da net favorisi olarak gösterilen Bayern Münih’den rahat bir galibiyet bekleniyor. Hafta sonu Bundesliga’da Borussia Dortmund deplasmanında 4-0 kazanan Thomas Tuchel’in ekibi son 3 maçını kazanarak geçti ve lider Bayer Leverkusen’in takibini devam ettirdi. Galatasaray karşısında maçın net favorisi olarak gösterilen Bayern Münih’de savunmadan De Light’ın sakatlığı bulunuyor.

Galatasaray’dan Tek Galibiyet

Galatasaray Süper Lig’de geçen hafta Kasımpaşa karşısında zorlandı ama kazanmayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup eden Galatasaray Süper Lig’de üst üste 10. galibiyetini aldı ve ligin yeni lideri oldu. Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada kazandılar ve rakibinin 1 puan önüne geçtiler. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta oynadığı 3 maçta 1 galibiyeti bulunan Galatasaray 4 puan ile 2. sırada yer alıyor. Tek galibiyetini Old Trafford’da Manchester United deplasmanında alan Okan Buruk’un ekibi bu hafta lider Bayern Münih karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Galatasaray’da kalci Fernando Muslera’nın sakatlığı var.

Bayern Münih – Galatasaray Maç Bilgileri

Bayern Münih – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’de savunmadan De Light’ın sakatlığı bulunuyor. Galatasaray’da kalci Fernando Muslera’nın sakatlığı var.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Min-jae Kim, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Thomas Müller, Harry Kane,

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Davinson Sanchez, Angelino, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Bayern Münih grupta liderliğini devam ettiriyor. Oynadığı 3 maçı da kazanan Alman ekibinin gruptan lider çıkmak adına çok büyük bir avantaja sahip. 2 hafta önce Rams Park’da Galatasaray’ı 3-1 mağlup eden Tuchel’in öğrencileri bu maçında net favorisi. Galatasaray’ın grupta 3 maç sonunda 4 puanı var ve 2. Sıradalar. Grupta tek galibiyetini Manchester United deplasmanında alan Galatasaray bugün Allianz Arena’da sürpriz arayacak. Bayern Münih maçın net favorisi. Hafta sonu derbide Dortmund deplasmanında 4 golle kazandılar ve moraller yüksek. Galatasaray’ın bu deplasmanda puan çıkartması çok zor ama sonuç ne olursa olsun gol bulacaklarını düşünüyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray güçlü rakibine direnemedi. Son 15 dakikada yedikleri gollerle Bayern Münih’e 2-1 kaybettiler.