UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kopenhag Manchester United İddaa Tahmini 08.11.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. Maçında, Kopenhag ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

KopenhagManchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Kopenhag kazanır 4.09, beraberlik 3.95, Manchester United kazanır ise 1.97 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam etmekte. Manchester United kazanır seçeneğinin 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Kopenhag Son Sırada

Kopenhag’ın grupta henüz galibiyeti bulunmuyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubunda oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alabilen Danimarka temsilcisi son sırada. Grupta ilk ve tek puanını Galatasaray deplasmanında alan Kopenhag, Bayern Münih ve Manchester United maçlarından puansız ayrıldı. 2 hafta önce Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’a 1-0 kaybeden Kopenhag, 90+7’de penaltı atışında kaleci Onana’yı geçememişti. Bu kez Parken’de Manchester United ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Kopenhag’da William Clem’in sakatlığı sürüyor.

Manchester United Galibiyet Peşinde

Manchester United geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de Craven Cottage’de konuk olduğu Fulham’dan 3 puan almayı başardı. Bruno Fernandes’in uzatma dakikalarında attığı golle maçı 1-0 kazanan Manchester United biraz olsun nefes aldı. Erik ten Hag’ın ekibi bu hafta ise UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Parken’de Kopenhag’a konuk olacak Manchester United maçın favorisi. Grupta oynadığı 3 maçta 3 puan toplayabilen Manchester United, tek puanını 2 hafta önce Old Trafford’da konuk ettiği Kopenhag karşısında almıştı. Maguire’ın tek golüyle kazanan Manchester United’da kaleci Andre Onana’nın 90+7’de penaltı kurtardığını da belirtelim. Maç öncesinde Manchester United’da Lisandro Martinez, Luke Shaw ve Carlos Casemiro’nun sakatlıkları sürüyor.

Kopenhag – Manchester United Maç Bilgileri

Kopenhag – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu tarafından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Istvan Kovacs. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kopenhag’da William Clem’in sakatlığı sürüyor. Manchester United’da Lisandro Martinez, Luke Shaw ve Carlos Casemiro’nun sakatlıkları sürüyor.

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Birger Meling, Kevin Diks, Denis Vavro, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Elias Achouri, Roony Bardghji, Orri Oskarsson

Manchester United'ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Mason Mount, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

İddaa Tahmini

Kopenhag grupta son sırada yer alıyor. 3 maç sonunda sadece 1 puan toplayabildiler. Gruptan çıkma şansları var ama kalan 3 maçta en az 4 puan almaları şart. Tabi 2. Sıradaki Galatasaray’ın puan kaybetmesi de şart. Manchester United 2 hafta önce Kopenhag’ı Old Trafford’da 1-0 mağlup etti ve grupta ilk galibiyetini aldı. Bu galibiyet ile gruptan çıkma umutlarını arttırdılar. Manchester United bu maçında favorisi. Erik ten Hag’ın ekibinden yine galibiyet beklentim var. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kopenhag grupta ilk galibiyetini aldı. Manchester United’ı Parken’de 4-3 mağlup ettiler ve grupta 2. sıraya yükseldiler.