UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Union Berlin Maç Tahmini 08.11.2023

Napoli iç sahada Union Berlin’i konuk edecek. 8 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:45’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Napoli galibiyetine 1.44, beraberliğe 4.83, Union Berlin galibiyetine ise 7.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.97, KGYOK 1.84 oran kazandırıyor.

Napoli Yükselişe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, milli araya kadar hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde istikrardan uzak kalırken, milli ara dönüşüyle birlikte daha iyi bir performans sergilemeye başladı. Rudi Garcia ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Hellas Verona ve Salernitana deplasmanlarından galibiyetlerle çıkmayı başaran ev sahibi, taraftarı önünde konuk ettiği Milan karşısında ise 2-2’lik beraberlikten kurtulamadı. Son 3 haftanın en formda takımları arasında yer alan Napoli, devler sahnesinde ise ilk hafta aldığı Braga galibiyetinin ardından, Şampiyonlar Ligi’nin en başarılı takımı Real Madrid karşısında mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Son hafta Union Berlin deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Napoli, bu kez iç sahada galibiyet arayacak. Grupta liderin 3 puan gerisinde ve 2. sırada yer aldıklarını belirtelim.

Zayıf Halka Union Berlin

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ilk maçlar sona ererken, mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Union Berlin, en alt sıraya demir attı. Braga, Napoli ve Real Madrid karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan Union Berlin, devler sahnesinde iyi bir performans sergilemedi. Sadece Şampiyonlar Ligi’nde değil, aynı zamanda Almanya Bundesliga’da zor günler geçiriyor. Geçen sezona Bundesliga’da damga vuran Union Berlin’de, teknik adam Urs Fischer yılın teknik adamı seçildi. Sezona 2’de 2 yaparak başlayan konuk ekip, son 8 hafta ligde mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramadı ve düşme potasına kadar geriledi. Son 11 resmi maçta üst üste mağlubiyetlerden kurtulamayan Union Berlin, iç sahada 1-0’lık skorla mağlup olduğu Napoli’ye deplasmanda konuk olacak.

Napoli – Union Berlin Maç Bilgileri

Napoli – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli takımında Victor Osimhen’in sakatlığı bulunuyor. Union Berlin’de ise Andras Schafer’in sakatlığı bulunuyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Mathias Olivera, Natan Bernardo de Souza, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Danilho Doekhi, Diogo Leite, Leonardo Bonucci, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, David Datro Fofana, Sheraldo Becker, Kevin Behrens.

İddaa Tahmini

Milli ar dönüşü iki kulvarda birden mağlubiyete yer vermeyen Napoli, Şampiyonlar Ligi kapsamında 1-0 mağlup ettiği Union Berlin’i sahasında konuk edecek. Napoli’nin ilk maçtaki gibi Union Berlin karşısında zorlanmasına karşın, sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: H0, Oran 3.24

intobet Oranı: H0, Oran 3.31

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. İki takımda buldukları 1’er golle 1’er puana razı geldi. Devre arasına 1-0 önde giren Napoli, skoru korumayı başaramazken, deplasmanda mağlup ettiği rakibiyle iç sahada berabere kaldı.