sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.11.2023

8 Kasım Çarşamba akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. UEFA Şampiyonlar Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Napoli – Braga: H0, 3.24 (iddaa) – 3.31 (Bets10) ; Napoli iç sahada Union Berlin’i konuk edecek. 8 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:45’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, milli araya kadar hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde istikrardan uzak kalırken, milli ara dönüşüyle birlikte daha iyi bir performans sergilemeye başladı. Rudi Garcia ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Hellas Verona ve Salernitana deplasmanlarından galibiyetlerle çıkmayı başaran ev sahibi, taraftarı önünde konuk ettiği Milan karşısında ise 2-2’lik beraberlikten kurtulamadı. Son 3 haftanın en formda takımları arasında yer alan Napoli, devler sahnesinde ise ilk hafta aldığı Braga galibiyetinin ardından, Şampiyonlar Ligi’nin en başarılı takımı Real Madrid karşısında mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Son hafta Union Berlin deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Napoli, bu kez iç sahada galibiyet arayacak. Grupta liderin 3 puan gerisinde ve 2. sırada yer aldıklarını belirtelim. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ilk maçlar sona ererken, mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Union Berlin, en alt sıraya demir attı. Braga, Napoli ve Real Madrid karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan Union Berlin, devler sahnesinde iyi bir performans sergilemedi. Sadece Şampiyonlar Ligi’nde değil, aynı zamanda Almanya Bundesliga’da zor günler geçiriyor. Geçen sezona Bundesliga’da damga vuran Union Berlin’de, teknik adam Urs Fischer yılın teknik adamı seçildi. Sezona 2’de 2 yaparak başlayan konuk ekip, son 8 hafta ligde mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramadı ve düşme potasına kadar geriledi. Son 11 resmi maçta üst üste mağlubiyetlerden kurtulamayan Union Berlin, iç sahada 1-0’lık skorla mağlup olduğu Napoli’ye deplasmanda konuk olacak. Milli ar dönüşü iki kulvarda birden mağlubiyete yer vermeyen Napoli, Şampiyonlar Ligi kapsamında 1-0 mağlup ettiği Union Berlin’i sahasında konuk edecek. Napoli’nin ilk maçtaki gibi Union Berlin karşısında zorlanmasına karşın, sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyoruz.

Real Madrid – Braga: H1, 1.44 (iddaa) – 1.64 (Bets10) ; 8 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu mücadelesinde, Real Madrid ile Braga kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid, bu sezon C Grubu’nda ilk maçlardan lider çıkmayı başardı. Carlo Ancelotti ve öğrencileri, devler sahnesine 3 maçtan aldığı 3 galibiyetle damga vururken, La Liga’da sergilediği harika futbolla dikkat çeken Bellingham, aynı etkiyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gösterdi. Grup liderliği için dev bir adım atan Real Madrid, İspanya La Liga’da ise ilk 12 haftayı 9 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 6 haftada maç kaybetmemesine karşın, liderliği Barcelona’ya kaybettiler. El Clasico zaferinin ardından, geçtiğimiz hafta Rayo Vallecano karşısında golsüz beraberlikten kurtulamadılar. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen ev sahibi, net fırsatlardan yararlanamadı ve ligde liderin 2 puan gerisine düştü. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Portekiz Premier Ligi’nde haftayı Portimonense karşısında 6-1’lik galibiyetle kapatan Braga, ligde yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkardı. Son 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan Arthur Jorge’nin öğrencileri, zirve takibine devam ediyor. Ligde gösterdiği etkiyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde göstermekte zorlanan konuk ekip, C Grubu’nda ilk maçları 3 puanla tamamladı. Napoli ve Real Madrid karşısında mağlubiyetler yaşayan Braga, Union Berlin krşısında ise 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete imza attı. Son hafta Real Madrid’e karşı iç sahada 1-0’lık skorla mağlup olan konuk ekip, İspanyol devine karşı iç sahada etkili olamadı. Deplasmanda sürpriz arayacak olan Braga, gruptan çıkma iddiasını sürdürmek istiyorsa, zorlu deplasmandan puan çıkarmalı. UEFA Şampiyonlar Ligi tarihini en başarılı takımı Real Madrid, yeni sezonda da devler sahnesine damga vurmaya devam ediyor. İlk 3 haftanın tamamında kazanan Real Madrid, iç sahada daha rahat bir galibiyete imza atacak ve grup liderliğine devam edecektir.

Real Sociedad – Benfica: MS 1, 1.57 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta kapsamında Real Sociedad ile Benfica karşı karşıya gelecek. 8 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. İspanya La Liga sahnesinde milli ara dönüşü düşüşe geçen Real Sociedad, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Imanol Alguacil ve öğrencileri, İspanya La Liga’da son 2 haftayı Rayo Vallecano beraberliği ve Barcelona mağlubiyetleriyle geride bırakırken, kaybedilen 5 puanla birlikte 7. sıraya kadar geriledi. 12 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 hafta namağlup bir performans ortaya koyarken, 7 puan topladı. İlk hafta alınan İnter beraberliğinin ardından, Salzburg ve Benfica galibiyetlerine imza attılar. Grupta liderlik koltuğunun ortağı olarak yoluna devam eden Real Sociedad, deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup ettiği Benfica ile karşı karşıya gelecek. Devler sahnesinde son 180 dakika kalesinde gole geçit vermeyen ev sahibi, Benfica karşısında bir kez daha galibiyet arayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ilk 3 haftadan puan çıkarmayı başaramayan Benfica, Portekiz Premier Ligi’nde ise son 9 hafta namağlup bir performans ortaya koydu. 8 galibiyet, 1 beraberlikle zirve yarışında yer alan Roger Schmidt’in öğrencileri, lider ile arasındaki puan farkını 3’e kadar indirdi. Ligde gösterdiği etkide UEFA Şampiyonlar Ligi’nden çok uzak kalan Portekiz temsilcisi, İnter, Real Sociedad ve Salzburg karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. 270 dakika boyunca skor dahi üretmeyi başaramayan Benfica, kalesinde ise 4 gole engel olamadı. Gruptan umutlarını kesmek üzere olan konuk ekip, bu hafta Real Sociedad deplasmanında galibiyet arayacak. Benfica hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna namağlup devam etmeyi başaran Real Sociedad, deplasmanda mağlup etmeyi başardığı Benfica ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Real Sociedad’ın galibiyetlerine deplasmanda devam edeceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 7.32

Bets10 Bahis Oranı: 9.87