UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Bodo Glimt İddaa Tahmini 09.11.2023

UEFA Konferans Ligi D Grubu 4. Maçında Bodo Glimt deplasmanda, temsilcimiz Beşiktaş’a konuk olacak. Karşılaşma saat 20.45’de start alacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Beşiktaş ile Bodo Glimt zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Beşiktaş galibiyetinin 2.05, beraberlik tercihinin 3.75, Bodo Glimt galibiyetinin ise 3.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. MS 1 tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Beşiktaş Deplasmanda Kaybetti 

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi’nde grupta oynadığı 3 maçta da henüz galibiyet sevinci yaşayamadı. 2 hafta önce Bodo Glimt ile karşı karşıya geldiler ve mücadeleyi 3-1 kaybettiler. 3 maç sonunda tek puanını Club Brugge deplasmanında alabilen Beşiktaş son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Antalyaspor deplasmanında 3-2 kaybeden Beşiktaş’ta moraller bozuk. Bu hafta içi Vodafone Park’da Bodo Glimt’i konuk edecek olan Beşiktaş’ın gruptan çıkma umutlarını devam ettirebilmesi adına kazanmaktan başka çaresi yok. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal, Daniel Amartey ve Emrecan Uzunhan sakat olan isimler. 

Bodo Glimt 2. Sırada 

Bodo Glimt, geçtiğimiz hafta sonu Norveç Eliteserien’de konuk olduğu Stabaek deplasmanından farklı bir galibiyet ile ayrıldı. Rakibini 4-0 mağlup eden Kjetil Knutsen’in öğrencileri liderliğini sürdürdü ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Üst üste 6 maçtır kazanan Bodo Glimt bu hafta içi UEFA Konferans Ligi mesaisine çıkacak. Grupta oynadığı 3 maçta 4 puanı bulunan Norveç ekibinin lider Club Brugge’un ardından 2. Sırada yer aldığını belirtelim. Öte yandan 2 hafta önce Beşiktaş’ı Asmpyra’da konuk ettiler ve mücadeleyi 3-1 kazandılar. Beşiktaş maçı öncesinde Bodo Glimt’de Runar Espejord’un sakatlığı devam ediyor. 

Beşiktaş – Bodo Glimt Maç Bilgileri

Beşiktaş – Bodo Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 20.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park’da Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal, Daniel Amartey ve Emrecan Uzunhan sakat olan isimler. Bodo Glimt’de Runar Espejord’un sakatlığı devam ediyor. 

Bodo Glimt'in ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Necip Uysal, Eric Baily, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Oxlade Chamberlain, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

Bodo Glimt'in ilk 11’i Belli mi?

Bodo Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haikin, Brice Wembangomo, Brede Moe, Odin Bjortuft, Fredrik Bjorkan, Ulrik Saltnes, Patrick Berg, Albert Gronbaek, Nino Zuhelj, Amahl Pellegrino, Faris Pemi Moumbagna

İddaa Tahmini

Beşiktaş’ta moraller bozuk. UEFA Konferans Ligi’nde grupta henüz galibiyet alamayan Siyah Beyazlılar geçen hafta Süper Lig’de de mağlubiyet yaşadı. Antalyaspor deplasmanında 3-2 kaybettiler. Bodo Glimt’in grupta tek galibiyeti var. 2 hafta önce Beşiktaş’i iç sahada 3-1 ile geçerek 3 puanı kaptılar. Vodafone Park’da ise bu kez Beşiktaş’ın baskılı oynayacağını düşünüyorum. Siyah Beyazlılar taraftarı önünde kazanarak nefes alır ve gruptan çıkma şanslarını son 2 maça taşır. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.84

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş Vodafone Park’da puan alamadı. Bodo Glimt’e 2-1 kaybettiler ve gruptan çıkma şansları kalmadı.