UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ludogorets Fenerbahçe İddaa Tahmini 09.11.2023

UEFA Konferans Ligi H Grubu 4. Maçında Ludogorets evinde, temsilcimiz Fenerbaçhe’yi konuk edecek. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

LudogoretsFenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Ludogorets kazanır 4.20, beraberlik 4.20, Fenerbahçe kazanır ise 1.72 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 2 ve 1.5 ÜST tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Ludogorets Tek Golle Kazandı 

Ludogorets, Bulgaristan Ligi’nde geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Krumovgrad’ı tek golle 1-0 mağlup eden Ludogorets zirve takibini devam ettirdi. UEFA Konferans Ligi’nde 2 hafta önce konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanında 3-1 kaybeden Bulgar ekibi bu kez rakibi karşısında sürpriz arayacak. Grupta oynadığı 3 maçta 3 puanı bulunan Ludogorets’in ilk 2 iddiası devam ediyor ama bunun için bugün alacakları 1 puanın bile önemi çok büyük. Karşılaşma öncesinde Ludogorets’de Noah Sundberg ve Marcel Heister’ın sakatlıkları sürüyor. 

Fenerbahçe Rotasyona Gidecek 

Fenerbahçe bu hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Ludogorets’in konuğu olacak. 2 hafta önce Kadıköy’de rakibini 3-1 mağlup eden Fenerbahçe liderliğini devam ettirmişti. Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan Fenerbahçe bugün Ludogorets deplasmanında kazanırsa, bitime 2 maç kala gruptan çıkmayı garantileyecek. Geçen hafta sonu Süper Lig’de ilk yenilgisini alan İsmail Kartal’ın öğrencileri Kadıköy’de Trabzonspor’a 3-2 mağlup oldu. Bireysel hataların ön plana çıktığı maçtan puansız ayrılan Fenerbahçe liderliği de Galatasaray’a kaptırdı. Ludogorets maçı öncesinde Fenerbahçe’nin rotasyona gitmesi bekleniyor. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres, Lincoln, Serdar Aziz, Fred, Alexander Djiku sakat. Samet Akaydın ise kadroda yer almıyor. 

Ludogorets – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Ludogorets – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundanTürkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gradski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ludogorets’de Noah Sundberg ve Marcel Heister’ın sakatlıkları sürüyor. Fenerbahçe’de Luan Peres, Lincoln, Serdar Aziz, Fred, Alexander Djiku sakat. Samet Akaydın ise kadroda yer almıyor. 

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Anatoli Gospodinov, Martin Stoychev, Oumar Sako, Plamen Krachunov, Deyan Lozev, Radoslav Tsonev, Lachezar Kotev, Stanislav Ivanov, Aboubacar Toungara, Ivan Tilev, Tonislav Yordanov

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Ludogorets’in grupta tek galibiyeti var. 3 maç sonunda 3 puan toplayabilen Ludogorets, grupta 3. Sırada bulunuyor. 2 hafta önce Kadıköy’de lider Fenerbahçe’ye 3-1 kaybetmişlerdi. Fenerbahçe ise grupta oynadığı 3 maçı da kazandı. Grupta lider konumdalar ve bugün kazanırlarsa, gruptan çıkmayı garantileyecekler. Süper Lig’de ise geçen hafta Trabzonspor’a 3-2 kaybeden Fenerbahçe bu sezonun ilk yenilgisini yaşadı. Fenerbahçe’nin hafta sonu çok önemli bir maçı var. Adana Demirspor maçı öncesinde sakat vermek istemiyorlar. Fenerbahçe rotasyonlu kadrosu ile de kazanarak liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 1.76

Bets10 Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe grupta ilk yenilgisini aldı. Ludogorets deplasmanında 2-0 kaybettiler ve bu sezon ilk kez üst üste 2 yenilgi aldılar.