İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Hellas Verona Maç Tahmini 10.11.2023

İddaa fikstüründe 10 Kasım Cuma akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 12. hafta mücadelesinde, Genoa ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak maçı, S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bets10, Genoa galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.30, Hellas Verona galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.73, beraberliğe 2.84, konuk ekibe ise 3.68 oran veriyor.

Genoa Tehlike Hattında

Hem İtalya Serie A Ligi hem de İtalya Kupası’nda aldığı üst üste galibiyetlerle moral bulan Genoa, önce ligde Salernitana engelini 2-0’lık galibiyetle geçti, ardından İtalya Kupası 2. Tur kapsamında Reggiana’yı mağlup etti. Lige son derece moralli dönen Alberto Gilardino ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Cagliari deplasmanından evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Son 5 haftanın 4’ünde puan kaybeden ev sahibinin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3’e kadar indi. Maç kazanmakta zorlanan Genoa, 11 hafta sonunda kalesini 16 gole kapatamadı. 11 haftada kalesini sadece 2 kez gole kapatabilen Genoa, bu hafta iç sahada Hellas Verona’ya karşı 3 puan arayacak.

Hellas Verona Düşme Potasında

İtalya Kupası’na veda eden, İtalya Serie A Ligi’nde ise 9 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Hellas Verona, zor günler geçirmeye devam ediyor. İtalya Kupası 2. Tur kapsamında konuk oldukları Bologna deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndüler. Lige odaklanan Marco Baroni ve öğrencileri, ligde ise 11. haftayı iç sahada Monza’ya karşı 3-1’lik mağlubiyetle tamamladı. Üst üste 4. kez ligde mağlup olan Hellas Verona, son 9 haftalık fikstürden ise sadece 2 puan çıkarabildi. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 2 haftadan 6 puan çıkaran konuk ekip, 11. hafta sona erdiğinde, kendisini küme düşme hattının içerisinde buldu. Milli ara öncesinde kötü gidişata son vermek isteyen Hellas Verona, bu hafta Genoa karşısında kazanmak ve rakibini geçerek düşme potasından kurtulmak istiyor.

Genoa – Hellas Verona Maç Bilgileri

Genoa – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa takımınd Mateo Retegui’nin sakatlığı bulunuyor. Hellas Verona’da ise Pawel Dawidowicz ve Darko Lazovic’in sakatlıkları  devam ediyor.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Mattia Bani, Morten Frendrup, Morten Thorsby, Ruslan Malinovskyi, Albert Gudmundsson, Aaron Martin.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Bruno Amione, Filippo Terracciano, Giangiacomo Magnani, Tomas Suslov, Davide Faraoni, Ondrej Duda, Milan Djuric, Michael Folorunsho, Juan Manuel Cruz, Cyril Ngonge.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer alan Genoa ve Hellas Verona, milli ara öncesinde kazanarak, düşme hattından uzak kalmak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede, kalesini gole kapatmakta zorlanan tarafların, bir kez daha kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.86

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Radu Dragusin’in deplasmanda kaydettiği şık gol, Genoa’ya iç sahada galibiyeti getirdi. Mücadelenin 90 dakikası tek gole sahne olurken, Hellas Verona deplasmanda sergilediği etkisiz futbolla bizleri yanılttı.